Доставка Контакти Помощ Безплатна доставка за покупка над 99 лева! Виж условията

Скейтборд

Страница: 1 2
Страница: 1 2
Безплатна Доставка

Скейтборд. Скейтбордове. Скейтбордове Цени, Скейт, Скейтове

 

Скейтборд Магазин

Най-големият Онлайн Магазин за Скейтбордове. Скейтбордове за малки и големи, за начинаещи и напреднали, Скейтове на супер цени. Скейтбордове Онлайн за всеки вкус. Скейтове Blind- добре познати в средите на всички истински скейтъри. Покажете магическите си трикове с марков Скейтборд Speed Demons или Скейт Darkstar. Славят се с висока якост на хардуера, за да издържат на повече скокове, с най- здравите дъски и най- гъвкавите втулки за перфектни завои.

скейтборди за деца

Скейтборд WORKER Kid e предназначен за най - малките деца. Не е подходящ за скокове и трикове. А за по-добра защита на вашето дете ви препоръчваме да закупите предпазна каска и протектори. Изключително подходящи скейтборди за начинаещи скейтъри са двата модела - Скейтборд WORKER Junior и Детски скейтборд SPARTAN Junior. Равна дъска от китайски клен, алуминиево шаси, детска картинка на долната страна на скейта. PVC колела и издръжливи лагери, но не са подходящи за скейт трикове.

скейтбордове цени

При нас ще намерите най-известните марки скейтборди - Скейтборд DARKSTAR, Скейтборд BLIND и Скейтборд SPEED DEMONS, чиято цена напълно отговаря на американското им качество. ДАРКСТАР стартира през 1997 г. като фирма за скейтборд колела. Впоследствие тя разширява дейността си и започва да произвежда всичко необходимо за скейтбординга, като използва технологии от ново поколение. SPEED DEMONS- основана в гр. Ел Сегундо, Калифорния, САЩ. Всички техни продукти също са с доказано качество, на което може да се доверите. Ценени са заради здравината им и ниското тегло. BLIND- създадена през 1989 г. от Марк Гонзалес. Сега фирмата е собственост на скейтборд гиганта GLOBE.

И трите компании използват за производството на перфектните си скейтбордове канадски клен, който е твърд като камък. Пластовете на скейт дъската се спояват със супер втвърдяващо епоксидно лепило. За направата на дъските се използват въглеродни композитни технологии. Скейт колелата са направени от полиуретан по ексклузивна технология. Трите компании произвеждат общо осем вида колела, които се класират по тегло, гладкост, размер, твърдост, сцепление и отскок. За да сте на върха с качествен Марков Скейтборд, ще трябва да направите компромис спрямо цената. Заслужава си !

20080616111601 / 16.06.2008 г.