Доставка Контакти Помощ Безплатна доставка за покупка над 99 лева! Виж условията
Безплатна Доставка

Ски Каски

Ски каски

При нас цените на каските за ски BRENDA SPORT са без конкуренция, тъй като фирма Дими Байк е официален вносител за България и Румъния на немската марка BRENDA SPORT.

Ски каски BRENDA SPORT са предназначени за ски и сноуборд - имат здрав противоударен корпус, изработен от ABS материал. Меката и приятна на допир вътрешна облицовка от полистирол ще пази главата ви от студа. За още по-голям комфорт при много студено време използвайте маска за глава BRENDA SPORT тип "Балаклава". Тъй като е изработена от полиестер, маската предпазва от студа и позволява на кожата да диша. Добре защитени са и ушите със ски каски BRENDA SPORT - с меки подплънки, които отлично абсорбират влагата. Нужния топлинен комфорт се осигурява от функционална вентилационна система. Стабилизирането на ски каски BRENDA SPORT става чрез здрава регулируема лента, която минава под брадата. За допълнително удобство тази лента е подплътена. За да не изгубите ски очилата си по пистата, е по-добре да закупите ски каска с хълка на гърба, през която минава ластика на очилата.

Основната цел на каската е да защити главата ви от контузии. Но за да си осигурите максимална защита, трябва ски каската да ви е удобна и да стои стабилно върху главата ви. Как да определите подходящия за вас размер? - като измерите обиколката на главата си с измервателна лента - най-добре използвайте шивашки метър. Той трябва да мине над веждите и над върха на ушите. Съобразно получения резултат търсите своя размер в описанието на продукта.

 

За да е пълен комплекта, използвайте ски очила BRENDA SPORT, подходящи за всички зимни спортове.

При нас ще намерите и ски каски HI-TEC, които са подходящи както за деца, така и за възрастни - размерът лесно се регулира чрез бутон. Характерно за тези ски каски е използването на технология IN-MOLD в комбинация с ESP. Вътрешните подложки са сменяеми за високо ниво на хигиена, а меките комфортни наушници пазят ушите ви от студа.

20080616111601 / 16.06.2008 г.