Доставка Контакти Помощ Безплатна доставка за покупка над 99 лева! Виж условията
Безплатна Доставка

Очила за ски, Ски очила

 

Ски очила BRENDA SPORT

Oчила за ски на ниски цени и с гарантирано качество. Ние можем да си го позволим, защото сме официален вносител за България и Румъния на висококачествени немски Oчила за Ски BRENDA SPORT. Рамки в различни цветове, здрави плаки и невероятен дизайн - това са отличителните белези на продуктите BRENDA SPORT. Осигуряват защита от студа и ви позволяват спокойно да сърфирате по снежните писти.

Ски очила BRENDA SPORT са предназначени за ски, сноуборд и други зимни спортове. Имат отлични оптични свойства и са подходящи за каране в мъгла. Изработени с двойни плаки със специален слой от вътрешната страна, който ги предпазва от изпотяване при ниски температури. Система за вентилация Air Flow System предпазва плаките от замъгляване. Освен че пазят частично кожата на лицето от студа, с очилата за ски наблюдавате спокойно терена, тъй като осигуряват перфектен контраст. Дължината на ластичната лента се регулира, за да прилягат стабилно върху главата ви. В плаките на ски маски BRENDA са внедрени филтри, блокиращи 100 % вредните UV лъчения.

Ски очила BRENDA SPORT са важна част от защитната екипировка при практикуване на зимни спортове с голяма скорост. Гъвкавата рамка предпазва очите ви от нараняване при евентуално падане.

Моделите ски очила, които предлагаме, са съвместими с каска за ски BRENDA SPORT.

20080616111601 / 16.06.2008 г.