Доставка Контакти Помощ Безплатна доставка за покупка над 99 лева! Виж условията
Безплатна Доставка

Плувни шапки, Шапки за плуване

Плувна шапка цена

Ние сме директни вносители на плувни шапки, за това ви предлагаме атрактивни цени. Те са необходим аксесоар за плуване, който ви дава повече свобода на движенията и комфорт. Така косата няма да се явява пречка, когато сте в морето или в плувния басейн. Моделите плувни шапки, които предлага Онлайн Магазин Дими Байк са достатъчно разтегливи, за да обхванат цялата коса и в същото време са стегнати, за да стоят стабилно на главата. Отлично съотношение плувна шапка цена - те са качествен продукт на немската фирма Brenda Sport.

плувни шапки на едро

Фирма Дими Байк е официален вносител за България и Румъния на немски плувни шапки BRENDA SPORT. Ако проявявате интерес към търговия на едро, може да получите подробна информация чрез бутон Доставка и плащане от нашия сайт. За подробности и уточнения, не се колебайте да се свържете с нас чрез някоя от формите за контакт. По всяко време сме на ваше разположение.

детски плувни шапки и очила

Плувни шапки, изработени от висококачествени материали. Изключително удобни за употреба силиконови плувни шапки и шапки за плуване от ликра. Детски плувни шапки BRENDA SPORT.

Силиконови плувни шапки Brenda не залепват за косата, тъй като вътрешната им страна е с фин релеф. Антиалергични са. Изработени от 100 % силиконов материал с високо качество и дълъг живот. Имат универсален размер. Плувни шапки Brenda Sport ликра са изработени от много еластична материя с дълъг живот. Те са антиалергични, антитоксични, с универсален размер. Онлайн Магазин Дими Байк предлага и различни модели детски плувни шапки. Изработени от висококачествена силиконова материя, която е супер еластична. Цветен детски десен и универсален размер. Необходим плувен аксесоар за повече комфорт.

 


20080616111601 / 16.06.2008 г.