Доставка Контакти Безплатна доставка за поръчки над 59 лв! Виж условията

Поръчай на: 0899 113 888

ТУРИЗЪМ

Филтър2.80 лв 398.00 лвТуристически обувки

Магазин Дими Байк предлага на всички истински планинари световно известната италианска марка за Aлпийски Oбувки Lomer. В производството им е използвана мембрана Sympatex - направена от непорест материал, 100 % водоустойчива и дишаща. Интелигентна мембрана, тъй като позволява на водните пари да бъдат изхвърлени през нея, без да има нужда от дупки в материята. Маркови трекинг обувки Lomer със запечатани шевове и допълнителни гумени протектори. Стабилна подметка Vibram - създадена с идеята за по-добро сцепление при всяка крачка с минимално износване.

Страница: 1 2 3 4
Страница: 1 2 3 4
Безплатна Доставка

Магазин за Обувки Онлайн. Туристически Обувки. Планински Обувки

Инструкция за почистване и поддържане на туристическии обувки

За гарантиран дълъг живот на обувките, след всяка употреба, когато са били изложени на замърсяване и влага, моля следвайте стъпките по-долу:

1. Извадете стелката на обувката и я оставете да изсъхне по естествен път, без използване на нагревателни уреди и радиатори.

2.

3.

 

Туристически Обувки цени

Добре дошли в Онлайн Mагазин за Обувки Дими Байк. Туристически Обувки онлайн и Обувки за планина на реномирани световно известни марки: Hi-Tec, Lomer и Dachstein. Разгледайте новите им колекции.

Туристически обувки Hi-Tec

Предлагаме на всички любители на туризма и планината пълната колекция английски туристически обувки Hi-Tec. При някои модели е използвана революционната технология ion - mask (плазмено покритие, което ги прави водоотблъскващи, водонепромокаеми и в същото време дишащи). Здрава подметка от карбонов каучук, висока и с релефен грайфер. Изработена с идеята за добро сцепление, което ви осигурява стабилност. Гумен протектор в зоната на пръстите за по - добра защита - удължава живота на обувките. Дишаща конструкция и омекотяваща лека междинна подметка. Добре уплътнени в зоната на глезена, за да стъпвате сигурно при неравен терен.

Планински обувки Dachstein

Туристически Обувки Dachstein - марка, която няма нужда от представяне. Outdoor обувки от най-висок клас. Много здрави първокласни обувки, осигуряващи изключителен комфорт на краката, което е от първостепенно значение за пълноценното планинарско изживяване. Голяма част от моделите имат мултифункционална подметка. Изградена е с технологията Нежна стъпка (Soft Step). Тя е успешен патент на фирмата и ви осигурява в максимална степен сигурна походка.

 

За всеки закупен модел на стойност по-висока от 99 лева вие получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!!
Copyright © 2006-2010 DimiBike.com Всички права запазени. Магазин за Спорт и Туризъм
Е-магазин от Easy E Mall. Интернет Маркетинг и Дизайн от Weberest.