Автобагажници за велосипед Thule

Предстои ви поредната дългоочаквана лятна ваканция. За някои от вас тя е свързана с приятно мързелуване на плажа под палещите лъчи на слънцето или релаксиращо спокойствие пред палатката в планината. Но по-екстремните натури задължително ще съчетаят почивката си с любимия им динамичен спорт.

Авто Багажник за Велосипед Thule ProRide 591

На всеки любител на колоезденето предлагаме уникалните Автобагажници за Велосипеди Thule. Прецизно шведско качество, здравина и надеждност. Авто багажници Thule са тествани от професионалисти в специални лаборатории. Издържали са отлично всички проверки – на резки завои, екстремно спиране и дори сблъсък с голяма скорост. Уникалните шведски автобагажници са проектирани за 1, 2  или няколко велосипеда – така, че да бъдат задоволени желанията и потребностите на различни клиенти. Монтират се лесно, системата за захващане осигурява нужната стабилност, а с невероятната си аеродинамична форма изглеждат перфектно върху автомобила, Здравото захващане се постига с надежни quick-ленти. Всеки автобагажник Thule е снабден със сигурен заключващ механизъм. Има модели за задния капак с висок монтаж – така колелетата няма да скриват нито задните светлини, нито регистрационния номер. Ако разполагате с бус или по-голям ван, може да изберете автобагажник Thule, който се поставя вътре в автомобила.

Aвтобагажник Thule

Разгледайте моделите в Онлайн Магазин Дими Байк. Изберете вашия Aвтобагажник Thule, който е най-подходящ за автомобила ви и ще останете очаровани от професионализма на шведите.