Видео разходки 2011

video-razhodka-2011Напоследък все повече хора се ориентират към туризма и стремежа да прекарат поредния си почивен ден сред природата. Всеки жив пейзаж носи невероятна наслада. Сблъсъкът с могъщата природа и факта, че сме част от нея ни действа вдъхновяващо. Но това може да се усети и осмисли само от хората, които възприемат с възхищение и респект природните дадености.

Голяма част от туристите обичат да запечатват с фотоапарат или камера впечатляващи пейзажи и забележителности, от които ти спира дъха. Тези от вас, които не се задоволяват само с визуалната си памет, могат да се сдобият със слава и страхотна награда. Имаме интересно предложение за всички туристически ентусиасти, които желаят да споделят преживени положителни емоции, гарнирани със снимков или видео материал.

На 10.03.2011 г. стартира конкурс на тема Видео разходки 2011. Инициатор на конкурса е Razhodka.com – вашият електронен навигатор за разходки и туризъм. Право на участие има всеки любител на пътешествията сред природата. За да се включите в надпреварата, трябва да използвате един от следните два варианта:

  1. Да създадете авторски видео клип, в който да опишете интересна местност или забележителен природен феномен- пещера, водопад, скални образувания и др. Няма значение дали сте в кадър, или зад камерата. Може да обогатите видео материала с допълнителен текст, който да е вмъкнат в клипа или да е извън него.
  2. Ако нямате камера, но имате впечатляващи снимки от невероятно място, което сте посетили, подредете ги в клип и ги представете на фона на приятна музика.

В razhodka.com има подробни обяснения как да качите вашия видеоклип в youtube.com, също и как да създадете клип от снимки чрез Picasa.

Конкурсът ще продължи до 10.06.2011 г. Клипа трябва да е с дължина поне 3 минути и да е свързан с посетени места в България и по целия свят.

Голямата награда е осигурена от електронен магазин DimiBike.com – ваучер на стойност 200 лв. Вярваме, че ще има много споделени видео разходки.

Бъдете креативни, приемете това предизвикателство и участвайте.

Успех на всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *