Обувки Магнум

Електронен Mагазин за Обувки DimiBike.com предлага на всички ценители на високото качество супер здравите и функционални Военни Обувки от ново поколение.

Обувки online Magnum са създадени от HI-TEC Sports през 1983г. по искане на центъра за обучение на ФБР. Искането било за създаване на леки, но здрави военни черни ботуши, подходящи за тактическа подготовка на спецчастите. За разлика от други видове, Обувки Магнум са максимално здрави, олекотени и най- важното- водонепромокаеми.

През 2009 г. Magnum въвежда в производството революционната технология ion- mask- плазмена технология за отблъскване на вода, вредни вещества и химикалите петрол, горива и алкохол. Така се осигурява тройно устойчиво покритие за истинска защита. Цялата обувка се третира с тази технология, включително шевове и връзки. Обувки Magnum се използват от полицаи, военни, пожарникари, но освен това са подходящи и предпочитани за Лов и Туризъм. Ето и някои от важните характеристики на Военни Обувки Магнум: в тях е внедрена система за стабилизиране на глезена, карбонова пластина на ходилото и бомбе за максимална защита на крака, водоустойчива и водоотблъскваща дишаща конструкция, антибактериална обработка със сребърни йони agion ( сребърните йони имат мощно дезинфекционно действие); анатомична дишаща смяняема стелка с shock absorbtion zone; подметка от високоустойчив каучук с flex зони за комфорт при движение (подметката е устойчива на агресивна среда и масла).

Военни Обувки Магнум се почистват само с мека, влажна кърпа. Не се използват препарати- те ще унищожат ion- mask покритието.

Военна обувка MAGNUM Elite 8
Военна обувка MAGNUM Elite 8

Избирайки Кубинки Магнум, вие правите най-добрия избор, тъй като съотношението Кубинки Цени показва единствено високото им качество. Може да закупите този невероятен продукт на HI-TEC Sports в нашия on- line Кубинки магазин DimiBike.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *