Градски котки

Градски котки

Ходете уверено през зимата! Градските котки са интелигентни приспособления за стабилно и безопасно ходене по заснежени и заледени повърхности.  Подходящи са за всеки модел обувки или ботуши с равна подметка. Това е най-сигурният начин да преодолеете коварните зимни условия и да избегнете наранявания при падане, докато се придвижвате пеша.

Gradski kotki
Gradski kotki

Когато настъпи суровата зима, тя ни поднася опасности по заледените пътища и тротоари. Понякога подхлъзването и падането се разминават само с много смях и натъртени задни части. Но в други случаи това означава изкълчен глезен или счупен таз. Въпреки това не можем да останем само вкъщи през зимата.

Специалисти изобретиха иновативни градски котки за стабилно ходене по сняг и лед без приплъзване. Закрепят се с лекота, без тежки ремъци или шнурове. Те са от съществено значение за всеки, който дори временно живее в ледени метеорологични условия. Градските котки ви дават тяга и мощност, когато ходите по заледена и покрита със сняг земя. Помагат ви да избегнете коварните хлъзгави места по тротоари и алеи. Просто ги фиксирате към подметките на своите обувки или ботуши и металните шипове ще свършат останалото. Лесно се поставят, тъй като са изработени от еластична гума, която е гъвкава и се разтяга. Висококачественият силиконов каучук на градските котки ви предлага добро сцепление и наистина ще ви помогне да се държите на краката си.

Gradski snegohodki
Gradski snegohodki

Намали шансовете си за подхлъзване на леда, като добавиш чифт градски котки под подметките на своите обувки / ботуши. Компактни и лесни за използване, перфектни за сигурно придвижване през зимата. По-добре да ги имате и да не се нуждаете от тях, отколкото обратното. Ако не ви трябват в момента, може да ги съхранявате за екстремни ситуации в превозното средство, дамската чанта, жабката на колата или чекмеджето на бюрото.