Детски батут

Детски БатутЛюбимото занимание на всички деца откакто свят светува, без значение на каква възраст са, е играта. Особено на по-малките деца скачането им доставя невероятно удоволствие било то с ластик, с въже, или върху големите надуваеми батути с ластични въжета, които вече са част от всеки увеселителен парк.

За да не скучаят през зимата, on-line магазин DimiBike.com предлага на всички активни малчугани детски батут с умалени размери, който спокойно може да се побере в детската стая например. По-конкретно ще представим модела Батут inSPORTline с диаметър 122 см.

Той е идеален трамплин с високо отскачаща повърхност. Материала, от който е изработен е устойчив на UV-лъченията и е разработен в САЩ. Батутът е снабден с обезопасителна подложка. Притежава върхов стандарт за безопасност и има собствен сертификат според най-строгите световни критерии. Детският трамплин отговаря на нормите EN-71 на немските TÜV NORD и международните ASTM лаборатории. Конструкцията е стоманена, а пружините имат антикорозионно поцинковано покритие. Съотношението батути-цени е много добро, като се има предвид, че разработката е американска, а изделието е произведено в Чехия.

За монтажа на трамплина не са ви нужни инструменти. Височината му е 30 см., а товароносимостта- 100 кг. Освен за домашни условия, е подходящ и за игра на открито.

Зарадвайте вашите деца или внуци, като им направите страхотен подарък- батут inSPORTline. Той е идеален начин за забавление и положително изразходване на енергията, която блика от децата. Този или някой от другите модели батути може да закупите в Електронен магазин Дими Байк.

Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *