Детски Велосипеди ДРАГ

Едно от най – предпочитаните занимания през свободното време на хората от различни възрасти е карането на велосипед. За някои хора байка е необходимост – идеален вариант да избегнат задръстванията и бързо да стигнат до отдалеченото си работно място. При всички случаи придвижването с колело е бързо, управлението – лесно, а удоволствието – голямо. С него може пълноценно да прекарате свободното си време. Много по – емоционално е в сравнение със скучното въртене на педалите на велоергометъра. Дори малка физическа активност с колелото само за 10 минути заздравява мускулите, засилва метаболизма и помага за по – бързото изгаряне на калориите. Колоезденето развива концентрацията, баланса и бързите реакции. А за децата е изключително преживяване и удоволствие, особено ако колоезденето е групово.

В Онлайн Магазин Дими Байк има голямо разнообразие на детски колелета. За да осигурите невероятно забавление на вашето дете, подарете му мечтания детски велосипед. Един от най – атрактивните варианти е Детски Велосипед Drag Pickachy, Качествен продукт на българската фирма Драг с две години гаранция. Този детски велосипед е подходящ за деца с височина 110 – 115 см. Оборудван е с калници и предпазител на курбела за по – голяма сигурност по време на каране. Спирането е посредством контра. Могат да се монтират и помощни колела за стабилност на вашия малчуган, които в един момент лесно могат да бъдат отстранени. В информацията за всеки модел в нашия онлайн магазин е приложена цветна размерна таблица, която е отличен помощник при избора на колело. Детски Велосипед Drag Pickachy се предлага в богата цветова гама и е чудесен избор за вашето дете.

За по – големите деца разнообразието от модели също е голямо, а велосипедите са оборудвани с различни екстри за пълноценно удоволствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *