Детско Термо Бельо FUSE

Колкото и да е студена и неприятна от една страна, от друга- зимата е любим сезон на децата. Мисълта за ледени пързалки и бой със снежни топки ги подлудява. Но за да бъдат приятно изживяни тези забавления и играта да носи единствено и само удоволствие, трябва децата да са добре екипирани и защитени.
Затова Fuse създаде Детско Термо Бельо – високотехнологично и функционално. То осигурява първокласна термозащита и предпазва децата от преохлаждане по време на активни игри и спорт в студено време. Термо Бельото на немската марка Fuse е изключително меко и приятно на допир от вътрешната страна и е изработено с плоски шевове за максимален комфорт. Основната му функция е да абсорбира и отвежда влагата при изпотяване отвътре навън. Едновременно с това запазва топлината, излъчвана от тялото и осигурява перфектна изолация от външните условия. Този нов модел за 2011г. притежава много важни предимства в сравнение с други видове бельо: ултралеко е, заема малко място, бързосъхнещо (материята, от която е произведено, не задържа влага), високоустойчиво (съставено е от 100% Polyester- материята е здрава и устойчива на износване), дишащо е (така поддържа микро- климата на тялото), меко и приятно е от вътрешната страна за нежен допир с кожата, използвани са плоски шевове за по- голям комфорт, то е еластично и всесезонно.


Детско Термо Бельо се предлага в комплект- термоклин и термоблуза с дълъг ръкав. То е важна и задължителна част от екипировката на вашия малчуган. Подарете му повече комфорт и качествена защита с Детско Термо Бельо Фусе. Този невероятен продукт на Fuse може да закупите в Електронен магазин DimiBike.com .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *