Дими Байк в Румъния

Дими Байк
Дими Байк
Дими Байк
Дими Байк
Дими Байк
Дими Байк

BRENDA SPORT

BRENDA SPORT

Фирма Дими Байк за кратко стана част от най-големия търговски комплекс със смесено предназначение в Югоизточна Европа – Baneasa Shopping City, който се намира в румънската столица Букурещ и функционира от Април 2008 година. Комплексът е неразделна част от търговска зона „Баняса”, заемаща 450 хил.кв.м. площ с най-големите в света магазини за мебели IKEA, хипермаркет Carrefour с галерия Feeria, магазин Метро, Bricostore, Mobexpert – най-големият магазин за мебели в Румъния, както и зоната Motor City, посветена на най–новите автомобили.

Дими Байк представи от 15-18 Април само част от богатата си продуктова гама – слънчеви и плувни очила BRENDA SPORT, плувни шапки BRENDA SPORT, както и спортни обувки с марката Hi-Tec. Атрактивните модели впечатлиха с качеството си представители на водещи фирми в бранша, както и посетителите в огромния търговския център.

Може да разгледате, а също и да пробвате различните модели очила и обувки, както и да получите подробна информация за допълнителните им екстри в магазина на Дими Байк в град Русе както и на сайта на фирмата DimiBike.com.