Магазин за Ролери в град Русе

Лятото е сезон, предоставящ много възможности за приятно прекарване на свободното време. Ако искате да се забавлявате до насита и да поддържате перфектна форма, посетете Магазин за Ролери Дими Байк в Русе. Там ще намерите богата гама от модели детски ролери с регулируем размер в комбинация с каска и протектори. Подходящият размер за вашето дете се наглася чрез приплъзване на шината посредством натискане на бутон. За по-голяма сигурност и стабилност на ходилата по време на каране, изберете детски ролери Worker с допълнителна велкро-лента и пристягащи връзки. С малко помощ от ваша страна детето ви ще стане страхотен кънкьор.

В магазин за ролери Дими Байк – Русе ще намерите детски ролери и за най-малките – модела Tri Skate на Worker. Те предоставят изключителна стабилност, тъй като в задната част на шината има 2 колелца едно до друго. Така дори кривящите се детски крачета ще бъдат стабилизирани и вероятността от падане е сведена до минимум.

Магазин за Ролери
Магазин за Ролери

Магазин за ролери Дими Байк в Русе предлага и професионални Ролери и Блейдове за напреднали. С  тях перфектно ще прекарате свободното си време, особено в компанията на любимия човек. Блейдовете са предназначени за т.нар. агресивно каране и понеже развиват голяма скорост, в тях е внедрена невероятна система за абсорбиране на ударите. За по-голяма издържливост основата на ходилото е подсилена с фибростъкло. Една от интересните особености на блейдове Worker е Universal Frame System – възможност за използване на шаси от други ролери за агресивно каране. Подходящи са за повърхности с гладка асфалтова настилка, както и за трикове върху рампи. Качествените полиуретанови колела позволяват развиване на висока скорост, стига настилката да е добра.

Ролери и блейдове Worker ще ви спестят много време, ако трябва да изминете дългото разстояние между два обекта. Освен това ще увеличите удоволствията си с още едно, ако се отдадете на ролер-изживяването.

Забавлявайте се и поддържайте форма с маркови чешки ролери и блейдове от магазин за ролери Дими Байк – Русе.