Маркови парфюми за деца

Децата са също толкова суетни, колкото и възрастните. Ежедневно се стремят да изглеждат добре и да ухаят прекрасно. Това ги кара да се чувстват привлекателни, зарежда ги с енергия и самочувствие. Важно е децата ви да са запознати с някои от основните тънкости при употребата на парфюми. Мястото, където се нанася парфюма е също толкова важно, колкото и аромата му. За да се усеща по-дълго уханието на парфюма, той трябва да се нанася върху пулсовите точки – китката, шията, зад ушите, гънката на лакътя и зоната на гърдите. По тези места кожата е най-топла и ароматът бързо се разсейва във въздуха. Основните нотки на парфюма поддържат трайността на уханието и забавят изпарението.

Онлайн магазин Дими Байк предлага на малките си клиенти два атрактивни аромата – за момичета и момчета. Плодов парфюм FM, създаден специално за малките дами с неустоимо ухание на горски плодове. Този аромат прави децата щастливи и ги изпълва с радост и енергия. Много от момчетата ще харесат детски парфюм FM с интригуващ и свеж аромат на цитрусови плодове, кедър и сандалово дърво.

Детски Парфюми
Детски Парфюми

Детски парфюми FM  са с оригинална полска есенция на фирма Drom – производител и разпространител на маркови есенции със 100 годишна история. Парфюмите, които предлагаме са маркови, но с конкурентна цена, тъй като не се плаща допълнително за име на марка и реклама

Ако искате детето ви да ползва качествен детски парфюм с маркова есенция на достъпна цена, поръчайте от Онлайн магазин Дими Байк  Детски парфюми FM са изключително подходящи и за подарък – предлагаме ги в луксозна кутия с оригинален дизайн.