Чорапогащи за Мъже

men in tights

Чорапогащите са типично дамски продукт. Ежедневно виждаме добре облечени жени по централните улици на българските градове в дизайнерски фигурални чорапогащи. Дамите купуват чорапогащи за децата си за да ги топлят в студените дни.

Малко история

Истината е че в миналото чорапогащите са се носили с еднакъв успех както от жени така и от мъже. Аристократи и съдии са носили чорапогащи, като това се е считало за стандартно облекло. Не трябва да се подценява допълнителната топлина в студените зимни (както и пролетни и есенни) дни, когато подобен продукт би бил много полезен и удобен. Тази мода започва да си пробива път и в наши дни.

Мъжки чорапогащи от ТИМ България

Мъжки Чорапогащи

Американски и западно-европейски производители са първите на пазара в тази до скоро странна пазарна ниша. Ето че и български производител излиза на пазара на мъжки чорапогащи. Иновативния производител на модни дизайнерски чорапогащи – ТИМ България, излиза с модна линия чорапогащи за мъже. Тим има интересният навик да предлага нестандартни по мислене и дизайн и много екстравагантни продукти на българския, европейски и американски пазар от години. Най новата колекция е добре приета както в Европа така и у нас, като от фирмата споделят че имат поръчки от много европейски е-магазини и от скоро от български такива.

Къде да ги намерите

Както споменахме, мъжки чорапогащи са вече достъпни и за българските мъже. Спортния е-магазин DimiBike.com предлага мъжки чорапогащи онлайн за всеки, който препочита да носи този нов продукт за българския пазар.