Нов Спортен Магазин в Русе

Дейността на фирма Дими Байк стартира през 1998 г с малък магазин за велосипеди и велочасти. Оттогава досега се предлагат само качествено изработени колелета на българския производител Драг. Екипът на фирма Дими Байк е съставен от амбициозни и идейни натури, но развитието й основно се дължи на упоритостта и трудолюбието на железния управител. За да бъдат всестранно задоволени нуждите на потребителите, през годините фирмата периодично разширява своята дейност и предлага все нови и нови продукти.

Магазин Дими Байк
Магазин Дими Байк

Дими Байк е официален дистрибутор за Североизточна България и Южна Румъния на българските велосипеди Drag. Те са известни с качеството си на световно ниво. При производството на емблематичните модели се използват само компоненти от най-добрите световни производители в този бранш – Shimano (Япония), Selle Royal (Италия), Continental и Schwalbe (Германия), Mavic (Франция) и др.

Екипа на фирма Дими Байк
Екипа на фирма Дими Байк

На 22.11.2011 от 17.30 ч на ул. Асен Златаров – 9 се състоя официалното откриване на новия магазин Дими Байк. В просторното помещение има място за всеки един артикул от богатата продуктова гама. В разширения магазин Дими Байк вече се предлагат не само велосипеди, но и спортни стоки и туристическа екипировка. Откриването беше отбелязано с празничен коктейл, на който присъстваха известни личности и много гости. Сред тях бяха директорът на МБАЛ Русе д-р Вичев, Кольо Пазарджиев, доц. Марко Тодоров и др.

Велосипеди Драг
Велосипеди Драг

Магазин Дими Байк разполага с най-добрия в североизточна България велосервиз с професионален механик. Добрата му теоретична подготовка, дългогодишния стаж и вълшебните му ръце правят чудеса. Екипът на фирма Дими Байк посвещава всяка свободна минута за усъвършенстване на работата, така че клиентът да получава винаги възможно най-доброто.