Онлайн Магазин за Спорт и Туризъм

Спортен магазин
Спортен магазин

От началото на 2010 година Онлайн Веломагазин Дими Байк се трансформира в онлайн магазин за спорт, туризъм и отдих. Идеята на нашия млад и амбициозен екип е да предложи на всички настоящи и бъдещи клиенти на магазина  богата гама от Велосипеди, Спортни стоки, Туристическа и Алпийска екипировка, Фитнес уреди, Мoтоаксесоари, Ролери и Скейтбордове, Раници, Палaтки, Спални Чували, Слънчеви очила, Топки, Туристически обувки, Къмпинг оборудване, Тенис ракети и др.

Новата категория МОТО ще предлага на любителите на моторните спортове голямо разнообразие на мотооблекла,  мотоциклетни каски, мотоаксесоари, протектори, очила.

Новата година донесе и друга приятна изненада за всички клиенти на онлайн магазин Дими Байк. Сумата за безплатна доставка беше намалена драстично от 150 лв. на 99 лв.

Най-големия сюрприз Магазин Дими Байк ще поднесе на своите клиенти през идващата пролет. Тогава ще „отвори врати“ новият онлайн магазин. Той ще бъде подчинен на идеята да превърне пазаруването и престоя в нашия магазин в едно незабравимо изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *