Палатки за къмпинг Pinguin

Палатка PINGUIN
Палатка PINGUIN

Удивително е колко възможности за релакс предлага пролетно-летния сезон. Една от най-вълнуващите почивки може да осъществите с някой от прекрасните модели палатки на чешката фирма Pinguin. Неустоими заради качеството на изработка и съвременния дизайн.

С палатки Pinguin пренасяте уюта на дома в природата – на чист въздух сред песните на птиците и аромата на гора. В зависимост от личните предпочитания на всеки от вас, палатки Pinguin се изработват като двуместни, триместни и многоместни. По-големите палатки предлагат и по голям комфорт – широки прозрачни прозорци, няколко преддверия, халки за осветление, несесери, мрежести зони за вентилация. Горният полиестерен слой на палатки Pinguin предлага добра защита от дъжд, студ и вятър. Полиетиленовият под е плътен и с отлична водоустойчивост. При по-ниски температури ако използвате изолиращи постелки от полифоам и надуваеми дюшеци, това ще повиши топлината и вашия комфорт. Чешки палатки Pinguin се разпъват изключително лесно, а здравите алуминиеви рейки осигуряват стабилност на конструкцията. Ако ви се прииска да трансформирате входната врата в тента, може да го направите с помощта на допълнителна рейка. Така ще имате по-голямо преддверие и ще си осигурите защита от парещото слънце.

Палатка PINGUIN
Палатка PINGUIN

Палатки Pinguin – вашият перфектен подвижен дом за спокойна почивка в планината, на море или край някое красиво езеро. Релаксиращо бягство от шумния град за семейството ви или за вас и любимия човек.

Качествени чешки палатки Pinguin за всеки сезон ще намерите в най-креативния онлайн магазин Дими Байк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *