Раници PINGUIN

Предстои ви дълъг планински преход или експедиция, а нямате туристическа раница или искате да замените стария модел с по-функционален. Само с един клик в онлайн магазин Дими Байк може да поръчате перфектна раница PINGUIN.

Туристическа Раница PINGUIN

При производството на туристическа раница с голям обем (над 35 литра) чешката компания PINGUIN акцентира върху тяхната носеща система, ергономична форма, също върху това да са максимално добре вентилирани и да имат дълъг живот. Затова фирмата използва материали и компоненти с високо качество.

Туристическа Раница PINGUIN
Туристическа Раница PINGUIN

Зоните, които директно контактуват с тялото – презрамки, гръб, кръстен колан, са изработени от специалната дишаща материя 3D AirMesh. Тя осигурява добра вентилация, намалява изпотяването и позволява на кожата да диша. Нарича се 3D, защото е трислойна – има основен слой, фин от полиамидни нишки и горен мрежест слой.

Туристическа Раница PINGUIN
Туристическа Раница PINGUIN

За плата на раници PINGUIN е използвана материя Hicor – твърди полиестерни влакна с високо качество, устойчиви на износване. От вътрешната страна на тази тъкан има полиуретаново покритие, което гарантира нейната водоустойчивост.

Стабилната конструкция от дуралуминиеви шини издържа на голямо натоварване. За затваряне на джобовете са използвани най-добрите ципове в света на японската марка YKK – издържат на много ниски и много високи температури, влага, прах, замърсена среда.

Раници PINGUIN с голям обем са оборудвани с вградено покривало за дъжд и джоб за хидратираща система от типа кемълбек. Сигурността е гарантирана и от здравите катарами Duraflex (Италия), създадени специално за туристическа екипировка. Устойчиви са на големи натоварвания и ниски температури. Катарами Duraflex са изработени от Acetal, който променя структурата си чак при -50 градуса.

Предлагат и много възможности за закрепяне на допълнителен багаж – джобове за рейки, ленти за багаж на дъното и капака, място за пикел / щеки, ластици и халки за мокри дрехи

Туристическa Раницa PINGUIN са отличен избор за вас и багажа ви.