Самозалепващи лепенки Weldtite Flat – Fax

Самозалепващитe  лепенки Weldtite Flat – Fax са незаменим помощник когато сте на път с вашия велосипед и спукате гума. С лепенките Weldtite Flat – Fax бързо и лесно ще отстраните проблема. Компекта включва 4 лепенки, една шкурка за почистване на мястото преди залепване на лепенката, 4 кърпички за почистване на ръцете. Тези лепенки имат многопластова конструкция: еластична мембрана, дебела и здрава лепкава повърхност и външна повърхност.

След като залепите вашата гума не пропускайте да спазите добре известните, но често подценявани правила при монтиране на вътрешната гума.

Проверете много добре вътрешната страна на външната гума за частици тел или стъкло, които биха могли да повредят гумата. Преди да монтирате гумата, проверете шината за дефекти. Ръжда, разхлабване или драскотини на главите на спиците могат да повредят гумата. Използвайте бандажна лента, за да закриете главите на спиците. Когато поставите гумата на каплата, се уверете, че вентилът е правилно поставен. Проверете дали вътрешната гума не е прищипана между вътрешната гума и шината. Не използвайте отверка.
Когато гумата е поставена на каплата, напомпете малко и проверете дали вътрешната и външната гума лягат добре на шините. След това напомпете до изписаната от производителя на външната гума стойност на налягане.

Самозалепващи лепенки Weldtite Flat-Fix
Самозалепващи лепенки Weldtite Flat-Fix

Не помпете повече или по-малко от допустимото. Ниското налягане може да доведе до разместване на вътрешната гума и разкъсване на вентила. Проверявайте редовно налягането в гумите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *