Ски Очила BRENDA SPORT

В разгара на зимния сезон феновете на Ски и Сноуборд трескаво планират поредното си изживяване по снежните склонове на някоя могъща планина. Практикуването на тези спортове изисква не само умения и добра подготовка, но и отлична екипировка. Топлите дрехи са задължителни, въпреки повишените нива на адреналин. Освен тях ви трябват удобни ски обувки, щеки, каска, протектори, зимни ръкавици. При всяко екстремно спускане най-нежната част от тялото- лицето, трябва да е добре защитена. Освен употребата на крем за лице и гланц за устни, аксесоарът  Очила за Ски е от изключително значение. На всички, които искат да са напълно защитени, Онлайн Магазин за Ски Очила DimiBike.com предлага един от своите модели- Ски Очила Brenda Dream.

Те са подходящи за всякакви зимни спортове и са съвместими с каска. Дължината на лентата е регулируема, а повечето каски имат в задната си част хълка за стабилизирането й. Очила за Ски BRENDA SPORT Dream имат двойни плаки, а специален слой от вътрешната страна ги предпазва от изпотяване при ниски температури. Снабдени са и със система за вентилация ( Air Flow System), която предпазва плаките от замъгляване. Разполагат и с UVA, UVB и UVC- филтри, които на 100% блокират вредните за кожата ни ултравиолетови лъчи, които са причина за слънчевото изгаряне. Впечатляващия дизайн е подчертан от гъвкавата им рамка, която ги предпазва от повреждане или начупване.

Най-подходящи за зимни спортове са очилата с жълти и оранжеви плаки, каквито са Ски Очила BRENDA SPORT Dream. Те осигуряват отлична защита срещу отблясъци и усилват контраста при по-слаба осветеност. Могат да се използват и при мъгла. Предлагат се с платнено калъфче, което е подходящо и за почистване на плаките. Съотношението Ски Очила- Цени говори за професионалната им изработка, още повече че са произведени в държава, в която контролът на качеството е на много високо ниво.

Очила за Ски Brenda Dream може да закупите в On-line Магазин DimiBike.com, или да закупите някой от другите предлагани модели.

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *