Слънчеви очила BRENDA SPORT

Слънчеви очила BRENDA SPORT
Слънчеви очила BRENDA SPORT

Фирма Дими Байк е фициален вносител за България  на слънчеви очила BRENDA SPORT. Немската марка е добре позната в много европейски страни. Високото качество, голямото разнообразие и добрата цена са запазена марка на BRENDA SPORT.

Очилата BRENDA се произвеждат в най-добрите световни фабрики, под непрекъснат контрол на най-добрите специалисти. Това позволява да се поддържа най-високо световно ниво на изделията. Наблюдаването на най-новите модни тенденции и последните технически новости дава възможност за често внедряване на най-нови модели и най-съвременни лещи.

Технология Soft Touch

Рамките произвеждани по тази технология създават приятно усещане при докосване. През лятото свеждат до минимум явлението изпотяване. През зимата запазват своята еластичност. Благодарение на това не стискат ине оставят следи дори след продължително носене.

Силиконови вложки

Спортните очила трябва идеално да прилягат към лицето и силно да обгръщат главата отзад без да я стягат. За да постигнем това, в края на наушниците монтирахме силиконови вложки. Благодарение на това очилата винаги идеално прилягат, не се смъкват и не притискат задната част на главата. През зимата благодарение на телесната температура силиконът запазва своята еластичност и идеално се напасва към нашето тяло. Вложките ни осигоряват пълен комфорт при продължителна употреба на нашите очила, например докато караме велосипед или упражняваме зимни спортове.

Поликарбонат

Всички лещи на нашите очила са изработени от поликарбонат. Това е пластмаса използвана от най-добрите световни производители. Нейните основни качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина (непостижима при евтините очила – промяната на дебелината предизвикава явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти).

Филтри

Всички модели на нашите очила са снабдени с филтри блокиращи 100%  излъчването UVA и UVB. Качеството на филтрите е потвърдено от изследванията в катедра Квантова електроника на института по физика А.Мицкевич в Познан (диаграмите са на разположение по желание на клиента).

Покритие Reevo

Това е система от дванадесет защитни слоя, които предпазват нашите очи от видимото и инфрачервено излъчване. Предизвикава ограничаване на притока на светлината и топлината към нашите очи.

Система за стабилизиране на светлината

Това е най-съвременното постижение в областа на защитните слоеве  за предпазване на нашите очи. Подобно на Reevo ограничава притока на на светлината и топлинното излъчване към очите. Въпреки сравнително светлите лещи, значителна част от вредното слънчево излъчване се блокира и се отразява навън. Благодарение на това към нашите очи достига винаги оптимално количество светлина, а наблюдаваните обекти се виждат ясно и отчетливо. Очите не се уморяват, а внезапните промени на силата на светлината се усещат много слабо.

Поляризация

Очилата с поляризация ограничават до минимум влиянието на всякакво блестене, отблясъци и заслепяване. Пропускат само сноп светлин а поляризиран в конкретна плоскост. Благодарение на това отражението на светлинните лъчи от стъклата на автомобилите, водни площи или заснежени пространства се виждат само като светлинни петънца и не ни заслепяват. Наблюдавания обект се вижда ясно и отчетливо. Очилата са идеални за шофьори, мореплаватели и упражняващи всякакви видове спорт при много силно освтление.

Антифог

Защитен слой, който предпазва от запарване на вътрешната страна на лещите. Идеален при много ниски външни температури. Препоръчва се при зимни спортове.