Спортни сандали

На прага на пролетно-летния сезон всеки от нас се стреми да направи най-добрия избор, за да достави максимален комфорт на своите ходила. Все по-предпочитани са изчистените модели сандали с ниска удобна подметка, изработени от меки материи. Краката ни през лятото искат да дишат и да се чувстват във форма, дори след дълги изморителни разходки. В този случай какво по-добро от плоските класически сандали с модерен и практичен дизайн.

damski sportni sandaliВ Онлайн магазин Дими Байк ще намерите разнообразни модели мъжки и Дамски Спортни Сандали марка Hi-Tec. При изработката им са използвани иновативни технологии за повишаване на качеството. Горната част е от меки текстилни и синтетични материали, а от вътрешната страна има нежна неопренова подплата. Основата на подметката е изработена от здрав карбонов каучук, за да издържа на продължително ходене. Повечето модели спортни сандали имат ултралека междинна подметка, която е гъвкава и служи за омекотяване на походката. Снабдени са с удобни регулиращи Velcro ленти, с които пристягането на каишките е бързо и лесно.

Ако туризма е вашата страст и ви предстоят много излети сред природата, онлайн магазин Дими Байк ви предлага мъжки и дамски Туристически Сандали Hi-Tec. Имат по-укрепена конструкция тип маратонка, но с достатъчно прорези за добро проветрение на краката. Подходящи са за кратки или няколкодневни трекинги по планински терени. За да ви доставят максимален комфорт, производителите са използвали технология V-Lite за намаляване теглото на туристическите сандали. А за да стъпвате сигурно и уверено, в подметката е внедрена иновативна система за максимално добро сцепление при специфични терени. Тя намалява приплъзването до минимум.

sandali

Поглезете краката си с качествени мултифункционални сандали в спортно – елегантен стил. Подходящи са за ежедневна употреба, за разходки в града и околностите му, а също и за плажа – материята е бързосъхнеща. Ниски и комфортни, с форма, която идеално приляга на вашето ходило.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *