Термо бельо, термо чорапи, зимни ръкавици, шапки – първокласни продукти на немската марка FUSE

FUSE_termo_obleklo

Термо бельо, термо чорапи, зимни ръкавици, шапки. Tези първокласни продукти на немската марка  FUSE вече са налични в онлайн магазин Дими Байк.

В следващите редове ще напраяим ретроспекция на тези продукти.

Термо чорапите на FUSE са комфортни високотехнологични термочорапи за ски спорт. Както всички модели на марката Fuse и Skiing осигуряват невероятна терморегулация и бързо транспортиране на влагата от вътре на вън. Терморегулиращи,  прилепващи перфектно към вашия крак, дишащи,  тези термочорапи са идеалната зимна екипировка от висок клас за всички скиори.

Шапките на FUSE са функционални, ветроустойчиви подходящи за всякакви възрасти и пол. Защитават много добре ушите от студ и вятър.

FUSE предлага на своите клиенти четири модела страхотни ръкавици за активен спорт.

Windbreaker и Mittens са ветроустойчиви /wind-resistant/, Waterproof освен ветроустойчив е и водоустойчив/water-resistant/, а четвъртия модел Thinsulate не е ветроустойчив, но пък е най-топлия, с допълнителен слой Thinsulate® топлоизолация между двата слоя Fleece.

За активна дейност при много студено време са подходящи Windbreaker и Thinsulate.

За по-умерени зимни температури са подходящи Waterproof и Mittens: Двата модела са ветроустойчиви, а Waterproof е и водоустойчив. Той е най-разработения модел, а Mittens – най-оригиналния-с един пръст/на палеца/ и с капак, който ги трансформира в ръкавици без пръсти, приложими за лов, риболов и др. дейности, при които пръстите на ръцете са нужни често.

И четирите модела  са бързосъхнещи, дишащи и с ергономична форма и кукичка за закачване заедно. Изработени са от олекотените и високотехнологични материи които осигуряват комфорт и защита на ръцете през студените зимни месеци.

Термо бельото на немската марка Fuse е високотехнологично. Тeрмозащитно облекло от много висок клас за активни физически натоварвания при ниски температури.  Абсорбира и отвежда влагата при изпотявяне от вътре на вън, като същевременно запазва топлината, излъчвана от тялото. Бързото транспортиране на влагата поддържа кожата винаги суха, което изключва преохлаждането и осигурява оптимална терморегулация и при екстремно тежки физически натоварвания. Специалната микроклетъчна конструкция  държи термобельото на необходимото минимално разстояние от кожата за да няма усещане за „слепване”. Изпълнено с безшевна 3-D технология на „зониране“ обгръща идеално тялото, без чупки и гънки. Пет вида зони с различна еластичност и разтегливост на оплетката осигуряват максимална адаптивност към индивидуалните особености в ергономиката на всяко тяло. Благодарение на това безшевно зониране, термо бельото от серия PRO приляга чудесно и следи извивките не само на съвършенните атлетични фигури.

Не пречи на движенията, чувствате го като втора кожа. Супер-иновативната дишаща и антибактериална материя не задържа влага,  съхне изключително бързо, неутрализира миризми. Ултралеко, високоустойчиво, бързосъхнещо, това термобельо поддържа микро-климата на тялото и осигурява абсолютен комфорт.  Идеален долен слой за всякакви дейности на открито.

Характеристиките и прадназначението на двата модела / PRO и MEGALIGHT/ са еднакви. Разликата е в това, че PRO се усеща по-стегнато и мобилизиращо / TGHT*FIT/ и поддържа активността на мускулите на тялото без каквото и да било чувство на спъване или стягане. Затова PRO е подходящо за тежки физически натоварвания в студено време.

Термобельото е луксозно опаковано в стилни кутии.  Един чудесен подарък за предстоящите празници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *