Термо чорапи – 100% топлина за вашите крака

Термо чорапи
Термо чорапи
Немски термочорапи FUSE са комфортни високотехнологични олекотени термочорапи със съдържание на естествени влакна. Подсилени и здрави, предназначени за активна дейност на открито. Осигуряват отлична терморегулация и бързо транспортиране на влагата от вътре на вън.

Идеално обгръщат и предпазват краката благодарение на специалното „зониране” на конструкцията – перфектно изчислена за идеална адаптивност към индивидуалните анатомични извивки на човешкия крак. Състоят се от 8 зони на протекция с различна форма, големина, плътност, еластичност и оплетка, определени от конкретното им предназначение. Специално уплътнени и подсилени са зоните на най-голямо натоварване и натиск – протектор за пръстите и петата, предпазващи от появата на мехури, специално уплътнение за ходилото и пр. На точно определени места са вградени еластични канали за оптимално съответствие. Благодарение на това безшевно „зониране” е постигната абсолютна ергономика, възможно най-добра защита и невероятен комфорт.

Високоустойчиви, терморегулиращи, дишащи, ергономични, тези термочорапи са великолепна всесезонна трекинг екипировка от висок клас.