Традиционен семинар на фирма Веломания

На 12 и 13 март 2011 г. в магазин Drag Zone на Веломания ЕООД в София се състоя традиционният технически семинар на служители, сътрудници и партньори на фирмата.

Традиционен семинар

Фирма Веломания е на пазара за велосипеди и вело части повече от 15 години. Тя предлага богата гама велосипеди за всички стилове колоездене, а също резервни части, инструменти и аксесоари с безупречно качество на световно известни производители. В екипа на фирмата присъстват професионални състезатели и механици, които активно участват в подбора и контрола на продуктите в търговската мрежа. Затова до клиента достигат първокласни стоки, задоволяващи всяко индивидуално изискване.

В семинара взеха участие над 100 дилъри, търговци, механици, свързани трайно с марката велосипеди Драг. Присъстваха и представители на фирма Дими Байк. Основните теми на семинара бяха моментното състояние на пазара, тенденциите в развитието на бранша у нас и в чужбина през сезон 2011 – 2012 г. и новостите при моделите Драг през 2011 г.

Кулминацията на семинара бяха традиционните практически упражнения по групи. Те бяха свързани с промяна хода на вилки, новости в сервизирането на велосипеда и сервиз и поддръжка на електробайк.

Семинарът завърши с Drag Test Ride 2011, последван от състезание между механиците за най- бързо наплитане и центроване на капла за диск. Голямата награда бе велосипед Drag Ontario. Механикът на фирма Дими Байк Цветелин Момчев грабна заслужено второто място след много ожесточена борба.