Традиционен семинар на фирма Веломания

На 12 и 13 март 2011 г. в магазин Drag Zone на Веломания ЕООД в София се състоя традиционният технически семинар на служители, сътрудници и партньори на фирмата.

Традиционен семинар

Фирма Веломания е на пазара за велосипеди и вело части повече от 15 години. Тя предлага богата гама велосипеди за всички стилове колоездене, а също резервни части, инструменти и аксесоари с безупречно качество на световно известни производители. В екипа на фирмата присъстват професионални състезатели и механици, които активно участват в подбора и контрола на продуктите в търговската мрежа. Затова до клиента достигат първокласни стоки, задоволяващи всяко индивидуално изискване.

В семинара взеха участие над 100 дилъри, търговци, механици, свързани трайно с марката велосипеди Драг. Присъстваха и представители на фирма Дими Байк. Основните теми на семинара бяха моментното състояние на пазара, тенденциите в развитието на бранша у нас и в чужбина през сезон 2011 – 2012 г. и новостите при моделите Драг през 2011 г.

Кулминацията на семинара бяха традиционните практически упражнения по групи. Те бяха свързани с промяна хода на вилки, новости в сервизирането на велосипеда и сервиз и поддръжка на електробайк.

Семинарът завърши с Drag Test Ride 2011, последван от състезание между механиците за най- бързо наплитане и центроване на капла за диск. Голямата награда бе велосипед Drag Ontario. Механикът на фирма Дими Байк Цветелин Момчев грабна заслужено второто място след много ожесточена борба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *