Тротинетки Madd Gear – качество на световно ниво

Тротинетките Madd Gear са добре познати сред почитателите на този, превърнал се в екстремно изживяване, спорт. Освен, че предлагат комфорт и издържливост на своите притежатели, те покриват изискванията, дори на най-претенциозните любители на скоковете и триковете с тротинетки.

Не е случаен и фактът, че марката Madd Gear попада в класациите на най-добрите професионални скутери през последните години. От създаването си през 2002 година, досега, австралийската компания се стреми да предлага на своите клиенти, висококачествени професионални тротитентки, създадени с любов и внимание към всеки детайл. Следвайки тенденциите на бързоразвиващата се култура в карането на тротинетки, Madd Gear цели непрекъснато усъвършенстване и развитие, достигайки нови хоризонти в сферата на все по-популярния спорт.

За Madd Gear

Бързоразвиващата се компания за тротитентки Madd Gear, предлага своите продукти в над 80 държави по целия свят, включително Канада, САЩ и част от Западна Европа. Наричат всички тях свое семейство и споделяйки общи ценности, заедно успяват да се превърнат в част от живота на милиони хора по света.

Идеята – да насърчат колкото е възможно повече деца и възрастни да спортуват навън и да живеят активно, забавлявайки се. Създавайки усещане за привързаност към спорта, екстремното изживяване и активния начин на живот, тротинетките Madd Gear, успяват да формират своя общност, част от която са и едни от най-големите професионалисти в областта.   

Madd Gaer

Сред имената на участниците в „отбора“ на Madd Gear се открояват имената на Jayden Stanley, Bart Oskroba, Daan Melis и още много други професионални карачи на тротинетки. Всички те вдъхновяват със своите умения много деца и тийндейджъри по света, превръщайки карането на тротинетка в нещо повече от метод за придвижване. Споделяйки своята страст към него и преминавайки границите на възможностите си, тези спортисти успешно допринасят за формирането на ново течение в света на спорта, фрийстала и street културата по света.

Като част от всичко това, създателите на тротинетки Madd Gear обещават, че ще продължат да развиват поставените си цели със същата всеотдайност и страст. Основна част от тяхната мисия остава амбицията да насърчават бъдещите поколения все повече да мечтаят и да живеят по-активно.

Освен, че инвестира в много млади таланти, компанията за тротинетки Madd Gear, е и член на Световната Асоциация за професионално скачане с тротинетки (International Scooter Association). Дейността на Асоциацията е посветена на развитието на този динамичен спорт от местно до професионално ниво. Всички нейни членове се стремят да осигурят устойчиво и стабилно бъдеще на скутерната индустрия.

Тротинетки Madd Gear – качество на световно ниво

Това, което прави тротитентките Madd Gear различни от конкурентите и популярни, и предпочитани не само от професионалистите, но и от повечето фенове на този спорт, са тяхното разнообразие от модели, издържливост и не на последно място – впечатляващ дизайн. Всички те са насочени основно към почитателите на по-екстремните изживявания, а именно скоковете и трикове.

Тротинетките за трикове, които марката предлага са подходящи за всички възрасти, включително и за най-малките. Теглото на всяка една от тротинетките Madd Gear не надвишава 4 кг., а алуминиевите им платформи и вилки, осигуряват по-високата им устойчивост.

За да гарантират още по-висока прецизност при каране, скокове и трикове, колецата на всяка една от тях притежават лагери ABEC 7, ABEC 9 или ABEC 11. Това прави тротинетките Madd Gear подходящи за условията както на улицата, така и в скейт парка. А малко повече за видовете лагери ABEC и тяхното приложение, можете да откриете тук.

Видове тротинетки Madd Gear

За да изберете най-подходящата за себе си или Вашето дете тротинетка, е необходимо предварително да се запознаете с категориите продукти, предлагани на пазара. Така можете да бъдете сигурни, че сте избрали тротинетка, съответстваща на Вашите или тези на Вашето дете нужди и съобразена със спецификата на каране. В долните редове ще Ви запознаем с основните категории тротинетки Madd Gear и техните характеристики.

Тротинетки Madd Gear VX9 Shredder  

Тротинетките Madd Gear VX9 Shredder са подходящи за най-малките любители на спорта. Дизайнът им е предназначен за деца над 4-годишна възраст, които все още нямат нужните умения и, които предстои да се впуснат в необятния свят на скачането и триковете с тротинетка. Освен тях, на този модел тротинетки Madd Gear, могат да се доверят и малко по-напредналите малчугани.

Теглото им, ги прави лесни за управление и изпълнение на трикове, а колелцата и платформата им са съобразени с нуждите на техните потребители. Безкомпромисни по отношение на своето качество и издържливост, тротинетките Maff Gear VX9 Shredder могат да се превърнат в най-добрия приятел на всеки малък почитател на тази дисциплина във фрийрайда. Техните гъвкавост и стабилност пък, ще внесат още повече увереност в карането и изпълнението на скокове и трикове.

Тротинетки Madd Gear VX9 Pro

Тротинетките Madd Gear VX9 Pro Scooter са предназначени за деца на 6 и над 6-годишна възраст. Осигуряват идеалния баланс при изпълнение на трикове и стабилността, от която всеки начинаещ или малко по-напреднал карач се нуждае.

Тротинетките Madd Gear VX9 Pro съчетават в себе си качество и изключително прецизна технология, изпробвана и призната от много от професионалисти в областта. Подходящи са основно за каране в скейт паркове, като подобно на останалите тротинетки от марката, теглото им не надвишава 4 кг. Това ги прави идеални за изпълнението на по-прецизни и сложни трикове, с които бързо да повишите нивото на своите умения.

Освен лекотата, характерна черта за тротинетките Madd Gear VX9 Pro са техните патентовани 3D свързващи накрайници (headtube). Здравината им осигурява издържливост на тротинетката, баланс при изпълнение на трикове и стабилност по време на каране. Накрайниците са заварени машинно за дека на тротинетката. Преди своето напускане от производствената база, всяка една от тротинетките Madd Gear, преминава през прецизен софтуер, измерващ именно здравината на заварения накрайник.

Тротинетки Madd Gear VX9 Team  

Тротинетки Madd Gear VX9 Team са следващия клас тротинетки, предлагани от компанията. Те са подходящи за малко по-големи любители на карането и скоковете с тротинетки. Препоръчителната възраст е 8 и над 8 години. Те представляват перфектна комбинация между качество на изработка и издържливост.

Тротинетки Madd Gear VX9 Team са подходящи за по-напреднали карачи и съответно – за по-сложни трикове. Също както останалите тротинетки от семейството на Madd Gear, те са снабдени с алуминиеви дек, вилка и кламп, което допринася за тяхната лекота и удобство при изпълнение на трикове. Цветовото разнообразие и интересният дизайн пък, създават усещането за индивидуалност и допълват стила на техния притежател.

Тротинетки Madd Gear VX9 Nitro

Тротинетките Madd Gear VX9 Nitro намират перфектния баланс между устойчивост, издържливост и качество на изпълнението. Подходящи за деца над 12-годишна възраст и са идеални за изпълнение на трикове и номера в скейт паркове.

Теглото им в сравнение с това на останалите, е много малко, което ги прави едни от най-леките и лесни за употреба тротинетки на пазара. Малко по-големите колелца пък осигуряват на притежателите на тротинетки Madd Gear VX9 Nitro, по-голям комфорт и повече стабилност. Размерът на кормилото им също е по-уголемен, в сравнение с останалите, и засилва чувството за стабилност и увереност при каране както на уредите в парка, така и на улицата.    

Тротинетки Madd Gear VX9 Pendulum

Ако търсите перфектното съотношение межу размер и тегло на тротинетката си и държите на нейното безпрецедентно качество, Madd Gear VX9 Pendulum ще бъде Вашият най-добър избор. Безспорно те са едни от най-издържливите и устойчиви тротинетки, част от семейството на марката.

Подходящи са лица над 12 години с повече опит и умения в карането и скоковете. Всеки един напреднал любител на спорта ще открие в тротинетките Madd Gear VX9 Pendulum качеството, издържливостта и стабилността, от които се нуждае за изпълнението на своите маневри и трикове.

Колелцата им са по-големи с размер от 120 мм., а лагерите, с които разполагат са ABEC 11. Това осигурява възможността за развиване на по-висока скорост и по-голяма прецизност при фрийстайл каране. Теглото им е около 3.4 кг., а основните им части отново са изработени от алуминий, което допринася за лекотата и удобството при движение.

Тротинетки Madd Gear VX9 Extreme

Този клас тротинетки също са подходящи за лица над 12-годишна възраст и за каране в скейт парк. Тротинетките Madd Gear VX9 Extreme са предназначени за напреднали карачи, които желаят да доразвият своите умения и възможности.

Колелцата им, също като тези на VX9 Pendulum, са 120-милиметрови и са снабдени с лагери ABEC 11, осигуряващи прецизност и висока скорост при каране. Както и при останалите си тротинети, Madd Gear не прави компроси относно качеството и здравината. В сравнение с моделите от предишни години, тазгодишните тротинетки VX9 Extreme са с 9.3% по-леки. Така, теглото им достига едва 3.2 кг., което ги прави перфектния избор за трикове в скейт парка.

Единственото, което може да Ви затрудни при избора на тротинетки Madd Gear VX9 Extreme е разнообразието невероятните им дизайн и графика. Това обаче, няма да промени мнението Ви относно техните качество, издържливост и здравина.

В допълнение…

Освен целия този голям набор от тротинетки, компанията Madd Gear предлага на любителите на екстремните спортове  пого стикове, както и дрифт трайкове. С това те допълват своето портфолио и изграждат образа, който се стремят  – на марка, предлагаща не просто тротинетки за придвижване, а продукти, осигуряващи активен начин на живот, съчетан с голяма доза забавление.

За поддръжката и подновяването на своите тротинетки, Madd Gear предлага на притежателите им и резервни части, включително декове, колелца и клампи. Всички те са изработени в съответствие с различните модели и предлагат на собствениците на тротинетки Madd Gear възможността да сменят единствено частта, която е нужно, без да е необходимо да се разделят със своя скутер или да се лишават дълго от комфорта му.

Автор: Станислава Николова