Ученически раници

Ученическа раница

От изключителна важност при подготовката за новата учебна година е да осигурите на своето дете лека, удобна и функционална раница. Добрата ученическа раница трябва да има достатъчно прегради и джобове, широки, меки и подплатени презрамки, ергономична конструкция и дишащ гръб с вентилационен канал. Ако има и регулируеми презрамки, атрактивен дизайн и здрави ципове, значи е перфектна.

Онлайн магазин dimibike.com ви предлага точно такива – здрави и качествени раници за училище с дизайн за момичета и момчета, изработени от фирма Ташев. Имат двойно подсилено дъно, за да издържат тежестта на всички учебници и тетрадки в тях.

Преградите и джобовете им осигуряват добра организация на учебните помагала и аксесоари. За 2012 г ученически раници ABC Mania се предлагат с нововъведения – вентилационен канал на гърба, подсилени и подплатени ергономични презрамки, ключодържател и вътрешен джоб за телефон и пари. Раници за училище са изработени от изключително здравия материал Cordura в съчетание с Teflon. Cordura е материя, изобретена от Du Pont специално за изделия, подложени на продължителна и тежка експлоатация. Тя е устойчива на протриване, разкъсване и износване. Животът на Cordura е няколко пъти по-дълъг от този на полиестерните материи. Къде се крие тайната на здравите нишки? В процеса на производство те се подлагат на специфична термообработка, която многократно увеличава тяхната здравина. Cordura е призната в световен мащаб за най-добрата материя за раници.  Плата на ученически раници ABC mania има покритие от Teflon – защитен слой, който прави тъканта още по-здрава и не позволява на замърсяванията да проникнат в нишките.

Раница за ученици

Това допълнително удължава живота на раниците. Презрамките на раници за училище ABC mania се регулират с помощта на катарами Duraflex. Изключителното при тях е, че са изработени от материала Acetal, който променя структурата си чак при минус 50 градуса. Това прави катарами Duraflex устойчиви не само на ниски температури, но и на големи натоварвания. Много важна част от ученически раници ABC mania са техните ципове – световно признатата  японска марка YKK. Устойчиви на силен страничен опън и издържливи на влага, ниски и високи температури, прах, замърсявания. Ципове YKK издържат на продължителни отваряния и затваряния. Всички тези характеристики правят раници за момичета и момчета ABC mania отличният избор за новата учебна година.