Безплатно участие в “Пробег на свободния дух Русе – Гюргево”

Регистрирайте се за безплатно участие в международното състезание

Пробег на свободния дух Русе - Гюргево 2017
Международно състезание ‘Пробег на свободния дух Русе – Гюргево’ 2017 г.

Спортен магазин Дими Байк ще поеме таксата за записване на първите 20 човека, които желаят да участват в бягането “Пробег на свободния дух Русе – Гюргево”. За целта те трябва да ни посетят на място в Русе на ул „Асен Златаров“ 9 или да се свържат с нас на телефон 0899113888 най-късно до 14-ти Август 2017 г.

Единствено условие, желаещите да бъдат регистрирани за безплатно участие, е да бягат в пробега, облечени с рекламна тениска, предоставена за тях специално за състезанието от магазин Дими Байк. Тениските ще се получават като подарък преди самото състезание. Участниците трябва да предоставят информация за необходимия размер тенска и за самата регистрация. Останалите правила за участие можете да прочетете в регламента на страницата на събитието.

Формата за регистрация на желаещите трябва да се попълни на място на нашия адрес или с информация по телефона, за да може лесно да се осъществи регистрацията от наша страна. С цел улеснение е желателно да подготвите предварително данните, необходими за формуляра преди да се свържете с нас.

Информация за дължината и маршрута на трасето, което тази година е със стартиране от Русе и финал в Гюргево, можете да откриете в интернет страницата на мероприятието.

Старт финалната права в Гюргево за Пробег на свободния дух
Старт финалната права в Гюргево

Пожелаваме на всички участници приятна подготовка за участието и добро представяне в крайното класиране в този Пробег на свободния дух.