Фитнес на Плажа

rbv009554Фитнес упражненията са последното нещо, за което си мисли човек на плажа. Забравя за всякакви диети и пълноценното хранене и прекарва по-голямата част от времето си излегнат на шезлонга.

Почивката през лятото може да се окаже „нож с две остриета“. След като се върне от дългата и изпълнена с емоции ваканция, човек се чувства отпочинал, изцерен и освободен от напрежението по време на работа но с няколко килограма отгоре.

Похапването, излежаването на плажа и всички други удоволствия, за които човек си мисли когато е на почивка, може да съчетава с приятни фитнес упражнения. С няколко елементарни фитнес упражнения на плажа – на ден или през ден, ще запазите и дори ще подобрите спортната си форма по време на лятната почивка.

Едно от най-ефикасното фитнес упражнение на плажа е кардио под формата на бягане във водата. 5-10 минути джогинк тренировка на ден е предостатачно за тонизиране на мускулатурата и подготвя тялото за следващите упражнения.

Останалите фитнес упражнения, очаквайте във „Фитнес на Плажа 2“

Голямо разнообразие на професионални фитнес уреди и фитнес уреди за домашна употреба ще намерите в Спортен Онлайн Магазин Дими Байк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *