Слънчеви очила Brenda

Качественни слънчеви очила на много добра цена. Това са слънчевите очила BRENDA. Всички модели имат филтри блокиращи 100 % излъчването UVA и UVB. Изработени са по най -съвременна технология. Всички лещи на слънчеви очила BRENDA, са изработени от поликарбонат. Това е пластмаса използвана от най-добрите, световни производители. Нейните качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеална дебелина (непостижима при евтините очила – промяната на дебелината предизвиква явлението увеличаване, или намаляване на наблюдаваните обекти).

Моделите L811 -2 са специално проектирани за колоездене .  Предлагат се с тъмни, жълти и оранжеви плаки както и с различен цвят на рамките. В цената е включен специален ластик за закрепване към главата.

Друг модел подходящ за любителите на колоезденето е BRENDA 1835. Предлага с две плаки- тъмни и жълти  или тъмни и оранжеви.

Този сезон моделът слънчеви очила BRENDA 8716 благодарение на невероятния си дизайн и стил се радва на невероятен интерес от страна на клиентите. Тези слънчеви очила са подходящи както за спорт така и за всекедневна употреба.

Всички останали модели слънчеви очила BRENDA може да разгледате на http://www.dimisports.com и http://www.dimibike.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *