Maркови Слънчеви Очила

Един от най- важните аксесоари за всеки от нас, независимо от сезона, са слънчевите очила. On-line Магазин за Очила Yakobg.com ви предлага качествени продукти на световно ниво- маркови Слънчеви Очила BRENDA SPORT.

Слънчевите очила се носят не само заради модата. Има достатъчно медицински мотиви, които могат да ви подтикнат да сложите тъмни очила. Те са задължителен аксесоар в планината през зимата и на плажа през лятото, когато снегът или водата отразяват слънчевата светлина и усилват вредното влияния на UV- лъчите. Най- честата им проява е в предизвикваното от тях слънчево изгаряне. Всички модели на Слънчеви Очила BRENDA SPORT са снабдени с филтри, блокиращи 100 % излъчваните  UV- лъчи.

Лещите на всички видове очила от нашия каталог са изработени от поликарбонат. Основните му качества са: твърдост; устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина, непостижима при евтините модели.

Reevo- така се нарича покритието на Спортни Слънчеви Очила Brenda. Това е защитен слой, който предпазва очите ни от видимото и инфрачервено излъчване.

Не са редки случаите, когато Спортните Очила имат огледално покритие. То намалява светлината, отразявана от сняг, пясък и вода. Практикуването на зимни спортове без предпазни очила е не само опасно, но може да се окаже и болезнено при силен вятър, ярко слънце или обилен снеговалеж.

В краищата на наушниците моделите са снабдени и със силиконови вложки. Чрез тях очилата прилепват идеално към лицето и обгръщат главата, без да я стягат.

Всеки един от продуктите на BRENDA SPORT  може да закупите  и в следните магазини:
гр.Варна
бул.Генерал Колев N50
GSM: 0899 13 99 40

гр.Пловдив
МОЛ Галерия
GSM: 0895 46 99 80

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *