Термо Чорапи FUSE SKIING

Термо Чорапи

На всички ни е добре известно колко е важно през зимата краката ни да са сухи и топли. За целта освен качествени непромокаеми зимни обувки или ботуши, е важно да си подсигурим плътни и професионално изработени чорапи. Те играят ролята на  вътрешен щит срещу студа. Това  важи и за малките, но най-важни същества- децата ни, тъй като предлагаме и детски размери. Такива може да намерите в Онлайн Магазин DimiBike.com.- там може да направите лесно своя избор и да закупите без колебание Термо Чорапи на немската марка FUSE. Те са великолепна олекотена зимна екипировка от висок клас. По-конкретно представяме на Вашето внимание моделите FUSE SKIING. Те осигуряват отлична термоизолация и бързо транспортиране на влагата отвътре навън. Уплътнени са тези участъци от чорапите, които са подложени на най-голямо натоварване чрез т.нар. “зониране”- в областта на пръстите, ходилото, петата и челен плътен участък най-отпред. Това безшевно зониране осигурява максимален комфорт и така желаното усещане за сухота и мекота.
При някои от моделите Термо Чорапи FUSE SKIING голям процент в състава на материята заема мериносовата вълна. Тя има фин и мек косъм и в сравнение с обикновената вълна не е остра и не боде. Чорапите осигуряват топлина, без да са дебели и груби.
При изработката на моделите FUSE SKIING е използвана и още една технология- CORDURA. Създадена е от ултраздрави полиамидни нишки, подложени на специална термообработка. Измислена е за изделия, подложени на продължителна експлоатация и в този смисъл изискващи голяма здравина и надеждност. Чорапите, в състава на които влиза тази материя, са устойчиви на протриване, разкъсване и износване.
Детският вариант SKIING LIGHT KIDS предлага всички екстри на модела, но в по-малки размери. Чорапите са олекотени, но със 16 % съдържание на вълна, което увеличава термозащитните им свойства. Освен уплътнени защитни зони, имат и еластична конструкция, за да не се свличат и набират.
Наред с другите си качества, Термо Чорапи FUSE SKIING са дишащи, не задържат влага, антибактериални са и елиминират миризмата при изпотяване чрез системата Silver-Keeps-Fresh. A съотношението Термо Чорапи- Цени е показател за високо германско качество.
Всеки един от изброените модели, или от другите предложени, може да закупите от On-line Магазин DimiBike.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *