5% отсъпка на всяка поръчка при плащане с банков превод


Често задавани въпроси

Опитахме се тук да отговорим на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти. Ако не намерите отговор на вашия въпрос, изпратете запитване на е-мейл office@dimibike.com или ни позванете на 0899 113 888.

 

ВЪПРОСИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПОРЪЧКИТЕ

 

• Трябва ли да имам регистрация в сайта, за да направя поръчка?

Не, но препоръчваме да си направите регистрация, за да може да се възползвате от всички предимства, които получават регистрираните клиенти.

• Мога ли да поръчам по телефона?

Да. Може да поръчате на 0899 113 888 (понеделник - петък 10:00 - 18:00)

• Мога ли да получа поръчката в магазина?

Да. Имаме физически магазин в град Русе и на практика от тази възможност могат да се възползват жителите и гостите на град Русе.

• Мога ли да получа поръчката си в чужбина?

Да. Можем да изпратим вашата поръчка до почти всяка страна от Европейския съюз. В този случай не важат условията за доставка, които се отнасят за България. Цените за доставка се определят допълнително.

• Мога ли да анулирам или да променя направена вече поръчка?

Да. Ако поръчкате не е изпратена и желаете да я анулирате или направите промени по нея, моля в най-кратък срок да ни позвъните на 0899 113 888 или да ни пишете на office@dimibike.com

• Moга ли да проверя къде се намира моята поръчка (пратка)?

Да. Имате възможност да проверите къде се намира вашата пратка на сайта на куриера, с който е изпратена (ЕКОНТ,СПИДИ или ИНТЕРЛОГИСТИКА) като въведете номера на вашата товарителница. Всеки клиент получава e-mail с номера на товарителницата.


Е-БЮЛЕТИН: