Доставка и плащане

Условия за Безплатна доставка

За покупки на стойност под 60 лева транспорта се заплаща от клиента. Цената за доставка е фиксирана (не зависи от теглото и обема на пратката) и е 4 лв до офис на куриерската фирма и 6 лв до адреса на получателя.

За покупки на стойност над 60 лева цената за доставка е безплатна за клиента, с изключение на случаите, когато продукта е на промоция и когато теглото на пратката надвишава 20 кг. В тези два случая цената за доставка се определя от теглото на пратката, изчислява се автоматично от системата и се прибавя към стойността на поръчаните продукти.

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма ЕКОНТ.

 

Информация за наличност

 

На страницата на всеки продукт ще намерите информация за наличността.

 

Наличен – продуктът е наличен и ще ви бъде доставен в определения срок

На склад – срокът за доставка на този продукт е между 2 и 8 седмици

Не е наличен – продукта не е наличен и може да бъде заместен с алтернативен

 

ВАЖНО! За абсолютно всеки продукт, който е наличен, съществува определена стокова наличност. За да бъде актуална продуктовата наличност и бъде сведена до минимум възможността клиент да поръчa продукт който е отбелязан като наличен, но на практика е изчерпан ние актуализираме стоковите наличности на всеки 48 часа.

Запазваме си правото да не гарантираме, че продукта е наличен при финализиране на дадена онлайн поръчка. При финализиране на своята онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с "Общите условия" посочени в сайта ни.

Доставката се извършва в рамките на 24 до 48 часа след потвърждаване на поръчката и ако продукта е наличен при нас! Стоките, закупени от онлайн магазин www.dimibike.com се доставят чрез куриерска фирма ЕКОНТ . Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката! За закупените продукти се получава касов бон.

Клиент има право да върне продукт, да го замени или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази  косовия бон или фактурата издадени от Дими Байк ЕООД.

Плащане


Всички клиенти на интернет магазин www.dimibike.com могат да заплатят закупените продукти по един от следните два начина:

 

1. Наложен платеж (заплащате на куриера в момента на получаване на пратката)

 

2. Банков превод (издаваме проформа фактура и след превеждане на дължимата сума по фирмената сметка на Дими Байк ЕООД изпращаме пратката с куриерска фирма. Възползвайте се от отстъпката, която получавате при плащане с банков превод.

Дими Байк Ви дава 5% отстъпка! от сумата на цялата поръчка, когато  изберете като начин на плащане „Банков превод“. Важи само за онлайн поръчки.

* Не важи, когато има избран поне един  продукт на промоция или е използван промо код.

* Не важи за поръчки, направени по телефон, имейл, чат и др. подобни.

 

Фирма "Дими Байк" си запазва правото да не изпълни дадена поръчка в следните случаи:

- Поръчания продукт не е наличен

- Ако съществуват технически грешки, свързани с цената или описанието на даден продукт

- Клиента е под 18 години и отказва потвърждение на поръчката от родител/настойник

- Клиента е правил поръчка в нашия сайт и без причина е отказал получаването и

 

В случай, че ви бъде отказана поръчка ще бъдете информирани за това на посочения от вас е-майл адрес.


Е-БЮЛЕТИН: