Доставка и плащане

Условия за Безплатна доставка

За покупки на стойност под 60 лева транспорта се заплаща от клиента. Цената за доставка е фиксирана (не зависи от теглото и обема на пратката) и е 4 лв до офис на куриерската фирма и 6 лв до адрес на получателя (личен или служебен).

За покупки на стойност над 60 лева цената за доставка е безплатна за клиента, с изключение на случаите, когато продукта е на промоция и когато теглото на пратката надвишава 20 кг. В тези два случая цената за доставка се определя от теглото на пратката, изчислява се автоматично от системата и се прибавя към стойността на поръчаните продукти.

Пратките се изпращат с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ.

 

При получаване на Вашата пратка служителят на куриерската фирма е длъжен да ви даде т.нар.разписка за прием на паричен превод. Тя е касовия бон и всеки клиент е длъжен да я пази.

Преди да получите Вашата пратка, имате право да прегледате продукта (продуктите). Всеки продукт старателно се проверява от консултант на нашата фирма, преди да бъде опакован. В момента на прегледа ако установите наличие на видим дефект по някой продукт, на място в присъствието на служител на куриерската фирма се съставя протокол и щетите се поемат от куриерската фирма.

начини на Плащане


Всички клиенти на интернет магазин www.dimibike.com могат да заплатят закупените продукти по един от следните три начина:

 

1. Наложен платеж - заплащате на куриера в момента на получаване на пратката.

 

2. Банков превод - получавате 5% отстъпка! от сумата на цялата поръчка, когато  изберете този начин на плащане. Дължимата сума се превежда по фирмената сметка на Дими Байк ЕООД, като оснавание за плащане записвате номера на вашата поръчка. Важи само за онлайн поръчки.

* Не важи, когато има избран поне един  продукт на промоция или е използван промо код.

* Не важи за поръчки, направени по телефон, имейл и чат.


Титиляр: Дими Байк ЕООД

Банка: ProCredit Bank

IBAN: BG92PRCB92301023575427

BIC: PRCBBGSF

 


Титиляр: Дими Байк ЕООД

Банка: Fibank

IBAN: BG34FINV91501017247438

BIC: FINVBGSF

 

 

3. На изплащане с Unicredit

Можете да кандидатствате дистанционно за стока на изплащане чрез „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” АД (само за физически лица).

Необходими документи за кандидатстване - лична карта на кандидата и съгласие за обработка на личните данни.

Минимални изисквания към кандидата - навършени 18 години и да е на постоянен трудов договор през последните 6 месеца

Документите по кредита се връщат за сметка на клиента, а таксата на куриера е 5 лв.


 

 

Фирма "Дими Байк" си запазва правото да не изпълни дадена поръчка в следните случаи:

- Поръчания продукт не е наличен

- Ако съществуват технически грешки, свързани с цената или описанието на даден продукт

- Клиента е под 18 години и отказва потвърждение на поръчката от родител/настойник

- Клиента е правил поръчка в нашия сайт и без причина е отказал получаването и

 

В случай, че ви бъде отказана поръчка ще бъдете информирани за това на посочения от вас е-майл адрес.

 

Информация за наличност

 

На страницата на всеки продукт ще намерите информация за наличността.

 

Наличен – продуктът е наличен и ще ви бъде доставен в определения срок

На склад – срокът за доставка на този продукт е между 2 и 8 седмици

Не е наличен – продукта не е наличен и може да бъде заместен с алтернативен

 

ВАЖНО! За абсолютно всеки продукт, който е наличен, съществува определена стокова наличност. За да бъде актуална продуктовата наличност и бъде сведена до минимум възможността клиент да поръчa продукт който е отбелязан като наличен, но на практика е изчерпан ние актуализираме стоковите наличности на всеки 48 часа.

Запазваме си правото да не гарантираме, че продукта е наличен при финализиране на дадена онлайн поръчка. При финализиране на своята онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с "Общите условия" посочени в сайта ни.

Доставката се извършва в рамките на 24 до 48 часа след потвърждаване на поръчката и ако продукта е наличен при нас! Стоките, закупени от онлайн магазин www.dimibike.com се доставят чрез куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката! За закупените продукти се получава касов бон.

Клиент има право да върне продукт, да го замени или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази  косовия бон или фактурата издадени от Дими Байк ЕООД.


Е-БЮЛЕТИН: