Доставка и плащане

Условия за Безплатна доставка

За покупки на стойност под 59 лева транспорта се заплаща от клиента. Цената за доставка е 3,99 лв до офис на куриерската фирма и 5,99 лв до адреса на получателя.

За покупки на стойност над 59 лева цената за доставка е безплатна! В този случай транспортните разходи са за сметка на фирма Дими Байк.

Когато продукт е на промоция, транспорта се заплаща от клиента.

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма ЕКОНТ.

 

Информация за наличност

 

На страницата на всеки продукт ще намерите информация за наличността.

 

Наличен – продуктът е наличен и ще ви бъде доставен в определения срок

На склад – срокът за доставка на този продукт е между 2 и 8 седмици

Не е наличен – продукта не е наличен и може да бъде заместен с алтернативен

 

ВАЖНО! За абсолютно всеки продукт, който е наличен, съществува определена стокова наличност. За да бъде актуална продуктовата наличност и бъде сведена до минимум възможността клиент да поръчa продукт който е отбелязан като наличен, но на практика е изчерпан ние актуализираме стоковите наличности на всеки 48 часа.

Запазваме си правото да не гарантираме, че продукта е наличен при финализиране на дадена онлайн поръчка. При финализиране на своята онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с "Общите условия" посочени в сайта ни.

Доставката се извършва в рамките на 24 до 48 часа след потвърждаване на поръчката и ако продукта е наличен при нас! Стоките, закупени от онлайн магазин www.dimibike.com се доставят чрез куриерска фирма ЕКОНТ . Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката! За закупените продукти се получава касов бон.

Клиент има право да върне продукт, да го замени или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази  косовия бон или фактурата издадени от Дими Байк ЕООД.

Плащане

Всички клиенти на интернет магазин www.dimibike.com могат да заплатят закупените продукти по един от следните три начина:

 

1. Наложен платеж (заплащате на куриера в момента на получаване на пратката)

 

2. Предплащане с банков превод (издаваме проформа фактура и след превеждане на дължимата сума по фирмената сметка на Дими Байк ЕООД изпращаме пратката с куриерска фирма. Клиентите избрали този метод на плащане получават отстъпка която зависи от стойноста на поръчката.

 

PayPal3. Плащане през PayPal (трябва да имате активен PayPal акаунт)

 

4. Плащане чрез SOFORT Überweisung

Паричният превод чрез SOFORT Überweisung (накратко SOFORT) е лесен и удобен метод за интернет плащане.
При този начин на плащане Вашата поръчка се изпраща по-бързо, отколкото при стандартно плащане чрез банков превод. Поръчката Ви е платена на момента и може да бъде обработена и доставена до желаното от Вас място.
Със SOFORT превод може да платите лесно и удобно през интернет банкирането на Вашата банкова сметка без да е необходимо допълнително регистриране. Необходими са Ви само данните, с които влизате да правите електронно банкиране на банката, в която сте клиент.
Паричният превод SOFORT се счита за един от най-сигурните електронни методи за разплащане. Единственото, което ползвате, са данните, с които правите и обикновен електронен превод от Вашата сметка.

Паричен превод чрез SOFORT става по следния начин:

1.    Изберете държавата и BIC на банката, в която имате сметка и от която ще извършите транзакцията. 

2.    Влезте с данните си за достъп за електронно банкиране на банката.

3.    Въведете еднократния код за сигурност.

4.    Получавате общ преглед на транзакцията или директно потвърждение от оналйн магазина, че Вашата поръчка е платена.  Паричен превод SOFORT може да се ползва в следните държви:

Германия, Австрия, Швейцария, Белгия, Франция, Холандия, Великобритания, Италия, Испания, Полша, Унгария, Словакия, Чехия

 

ВАЖНО!

Интернет магазин Дими Байк приема плащане чрез системата на PayPal само в случай, че персоналните данни в момента на извършване на плащането(име и фамилия, е-мейл адрес и адрес за доставка) са същите с които клиента е направил онлайн поръчката в магазин Дими Байк.

Запазваме си правото да анулираме всяка онлайн поръчка, при която заплащането е извършено чрез системата на PayPal и не са спазени посочените по-горе условия.

 

Възможно е в снимките на определени продукти в сайта да има разминаване (цвят, модел и др.). Също e възможно на някой снимки продукта да е показан с аксесоари, които не са част от поръчания продукт.

Не носим отговорност за промяна в техническите характеристики на продуктите, направена от производителя и за която ние не сме били своевременно информирани.

 

Фирма "Дими Байк" си запазва правото да не изпълни дадена поръчка в следните случаи:

- Поръчания продукт не е наличен

- Ако съществуват технически грешки, свързани с цената или описанието на даден продукт

- Клиента е под 18 години и отказва потвърждение на поръчката от родител/настойник

- Клиента е правил поръчка в нашия сайт и без причина е отказал получаването и

 

В случай, че ви бъде отказана поръчка ще бъдете информирани за това на посочения от вас е-майл адрес.


Е-БЮЛЕТИН: