Доставка и плащане

Условия за Безплатна доставка

За покупки на стойност под 60 лева транспорта се заплаща от клиента. Цената за доставка е фиксирана (не зависи от теглото и обема на пратката) и е 4 лв до офис на куриерската фирма и 6 лв до адрес на получателя (личен или служебен.

За покупки на стойност над 60 лева цената за доставка е безплатна за клиента, с изключение на случаите, когато продукта е на промоция и когато теглото на пратката надвишава 20 кг. В тези два случая цената за доставка се определя от теглото на пратката, изчислява се автоматично от системата и се прибавя към стойността на поръчаните продукти.

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма ЕКОНТ.

При получаване на Вашата пратка служител на куриерска фирма Еконт е длъжен да ви даде т.нар.разписка за прием на паричен превод. Тя е касовия бон и всеки клиент е длъжен да я пази.

Преди да получите Вашата пратка, имате право да прегледате продукта (продуктите). Всеки продукт старателно се проверява от консултант на нашата фирма, преди да бъде опакован. В момента на прегледа ако установите наличие на видим дефект по някой продукт, на място в присъствието на служител на куриерска фирма ЕКОНТ се съставя протокол и щетите се поемат от куриерската фирма.

начини на Плащане


Всички клиенти на интернет магазин www.dimibike.com могат да заплатят закупените продукти по един от следните три начина:

 

1. Наложен платеж (заплащате на куриера в момента на получаване на пратката)

 

2. Банков превод (издаваме проформа фактура и след превеждане на дължимата сума по фирмената сметка на Дими Байк ЕООД изпращаме пратката с куриерска фирма. Възползвайте се от отстъпката, която получавате при плащане с банков превод.

Дими Байк Ви дава 5% отстъпка! от сумата на цялата поръчка, когато  изберете като начин на плащане „Банков превод“. Важи само за онлайн поръчки.

* Не важи, когато има избран поне един  продукт на промоция или е използван промо код.

* Не важи за поръчки, направени по телефон, имейл, чат и др. подобни.

 

3. На изплащане с Unicredit

Можете да кандидатствате дистанционно за стока на изплащане чрез „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” АД (само за физически лица).

Необходими документи за кандидатстване - лична карта на кандидата и съгласие за обработка на личните данни.

Минимални изисквания към кандидата - навършени 18 години и да е на постоянен трудов договор през последните 6 месеца

Документите по кредита се връщат за сметка на клиента, а таксата на куриера е 5 лв.


 

 

Фирма "Дими Байк" си запазва правото да не изпълни дадена поръчка в следните случаи:

- Поръчания продукт не е наличен

- Ако съществуват технически грешки, свързани с цената или описанието на даден продукт

- Клиента е под 18 години и отказва потвърждение на поръчката от родител/настойник

- Клиента е правил поръчка в нашия сайт и без причина е отказал получаването и

 

В случай, че ви бъде отказана поръчка ще бъдете информирани за това на посочения от вас е-майл адрес.

 

Информация за наличност

 

На страницата на всеки продукт ще намерите информация за наличността.

 

Наличен – продуктът е наличен и ще ви бъде доставен в определения срок

На склад – срокът за доставка на този продукт е между 2 и 8 седмици

Не е наличен – продукта не е наличен и може да бъде заместен с алтернативен

 

ВАЖНО! За абсолютно всеки продукт, който е наличен, съществува определена стокова наличност. За да бъде актуална продуктовата наличност и бъде сведена до минимум възможността клиент да поръчa продукт който е отбелязан като наличен, но на практика е изчерпан ние актуализираме стоковите наличности на всеки 48 часа.

Запазваме си правото да не гарантираме, че продукта е наличен при финализиране на дадена онлайн поръчка. При финализиране на своята онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с "Общите условия" посочени в сайта ни.

Доставката се извършва в рамките на 24 до 48 часа след потвърждаване на поръчката и ако продукта е наличен при нас! Стоките, закупени от онлайн магазин www.dimibike.com се доставят чрез куриерска фирма ЕКОНТ . Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката! За закупените продукти се получава касов бон.

Клиент има право да върне продукт, да го замени или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази  косовия бон или фактурата издадени от Дими Байк ЕООД.


Е-БЮЛЕТИН: