Добави отзив за:

Охладител ONLY COLD

Рейтинг:

Оцени продукта

С публикуването на отзива се съгласяваш с Условията за ползване

Новият сайт за детски стоки DimiLand.com те очаква. Вземи 7% отстъпка с промокод DIMILAND7 до 30.09.2022.


Охладител ONLY COLD Охладител ONLY COLD Охладител ONLY COLD Охладител ONLY COLD

Охладител ONLY COLD

Марка: ONLY ONE

Проверка на пратка

Комплект от 3 броя охлаждащи пластири от самозалепващ се гел, който перфектно прилепва към кожата.

 

При контакт с въздуха, охладителят става студен и поддържа достигнатата температура за 6 часа +, придавайки усещане за свежест. Прилагат се директно върху кожата. Благодарение на ментола и камфора съдържащи се в гела, той придобива свойството да абсорбира телесната влага. Идеалното средство за незабавно охлаждане, освежаване и не само... Специфичната комбинация от естествени активни съставки, осигурява ефективно облекчаване на болки в крайниците, навяхвания и проблеми със ставите. Пластирите са за еднократна употреба. Предлагат се в пакет с пластмасов вграден цип за херметическо затваряне. При връщането на охладителя в пакета, действието му се стопира и може да се използва следващ път за останалите часове живот.

 

  • Размери: 14 х 9 cm
  • Произведени в Япония

* 3 броя в опаковка

 

Инструкция за употреба:

Отворете пакета по пунктираната линия, така че да може да бъде запечатан отново посредством пластмасовия вграден цип. Извадете единия или всички охладители и ако е необходимо, отрежете до желания размер. Отстранете прозрачния филм от лепкавата страна и нанесете пластира върху зоната, която ще се третира. Прилагайте само върху чиста, суха и не наранена кожа. Натиснете леко с дланта на ръцете си, докато пластирът се прилепи напълно към кожата.
Охлаждащия ефект трае до 6+ часа. Може да използвате пластира за по-малко време от указаното /6+ часа/, да го приберете обратно във вакумния пакет, който ще спре притока на въздух. Това дава възможността да използвате остатъка от живота му следващ път, когато ви е нужно охлаждане. Уверете се, че пластмасовия цип е добре затворен по цялата си дължина.

 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
  • Пишете на: office@dimibike.com

Отзиви

Още няма отзиви за този продукт

Оцени продукта и добави коментар.


Охладител ONLY COLD


Е-БЮЛЕТИН: