Добави отзив за:

Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре

Рейтинг:

Оцени продукта

С публикуването на отзива се съгласяваш с Условията за ползване

5% отстъпка на цялата поръчка при плащане с банков превод.

Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре

Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре

Марка: EUROSCHIRM

Проверка на пратка

Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре

във версия каре, с автоматично отваряне и затваряне.

  • Материал: Polyester Teflon ®
  • Материал рамка: Метал + Фибростъкло
  • Размери сгънат: 22 х 7 х 3.5 см
  • Размери разпънат:57 х 93 см
  • Калъф за съхранение
  • Халка за закачане
  • Тегло: 334 g

Еберхард Гьобел е стара немска фабрика за висококачествени чадъри с еднолична семейна собственост. От 2012 година стартира производството на новата линия трекинг чадъри под марката Евроширм. Колекцията има голям успех в Европа сред хората, които обичат да са сред природата без значение от метеорологичната прогноза. Моделите са уникални по рода си - както с оригиналното приложение, така и с високия клас материали и технологии, благодарение на които чадърите са много здрави и устойчиви при забележително ниско тегло.

С вградени функции за автоматично разпъване и сгъване, които се осъществяват от четири секционен металан вал високо издръжлив на корозия.
С малките си размери и ниско тегло, осигурява сто процентова защита както от дъжд, така и от вредните ултравиолетови лъчи. На дъното на чантата или в джоба, закачен на раницата или на колана на панталона, моделът Дейнти е винаги под ръка.
Изработен от олекотен полиестер с тефлоново покритие /Teflon ®/ в комбинация с висококачествена метална рамка и части от фибростъкло, които са гъвкави, здрави и високоустойчиви на гниене. Всички шевове между сегментите са двойни.
Чадърът е с ABS дръжка - Акрилонитрил-бутадиен-стиренът -  термопласт, използван за производството на леки, но твърди и много здрави продукти.
Предлага се в комплект с калъфче с халка от лента, за фиксиране към раница или колан.
Дейнти е възможно най-компресивния чадър с възможно най-ниското тегло, като същевременно с това е произведен така, че да е ултра здрав и надежден.

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
  • Пишете на: office@dimibike.com

Отзиви

Още няма отзиви за този продукт

Оцени продукта и добави коментар.


Чадър EUROSCHIRM Dainty Automatic каре


Е-БЮЛЕТИН: