Добави отзив за:

Зимни дамски туристически обувки Cristalo

Рейтинг:

Оцени продукта

С публикуването на отзива се съгласяваш с Условията за ползване

Зимни дамски туристически обувки Alpina Зимни дамски туристически обувки Зимни дамски туристически обувки Alpina Зимни дамски туристически обувки Alpina Зимни дамски туристически обувки

Зимни дамски туристически обувки Cristalo

Марка: Alpina

Проверка на пратка

Зимни дамски туристически обувки Alpina Cristalo

предназначени за зимни преходи и ежедневно ползване в градски условия. Идеални за скалисти планински преходи, за смесени маршрути, така и за равнинен терен. Материалът на обувките - естествен велур 2,2 mm и дишащата водоустойчива мембрана Alpitex® са отлична комбинация между дишане и изолация. Те гарантират пълен температурен комфорт на ходилата, независимо от условията.
Термоустойчивостта на обувките CRISTALO се гарантира от топлоизолиращият материал Thinsulate™, изработен по микрофибърна технология с кухи нишки. Тя осигурява над два пъти повече топлина от стандартните мембрани за обувки. Thinsulate™ е дишаща, поглъща по-малко от 1 % от теглото си във вода и регулира естествената телесна топлина. Така ходилата остават сухи и топли дори в необичайно мокри и студени атмосферни условия.
Подметка Vibram® е максимално функционална, сигурна и стабилна. Формата, големината и разположението на грайферите гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване по скалисти терени. Каналите между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, а в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Допълнителени протектори - преден и заден осигуряват ефективна защита от удари, скали и храсти.
VCP - Volume Control Plate - допълнителна подложка за контрол на обема. Намира се под стелката, дава възможност за точна адаптация на обема на обувката за левия и десния крак. При отстраняване на подложката обувката придобива по-голям обем, което позволява използването на по-плътни чорапи при нужда.
Здрави, стабилни при хлъзгав и труден терен, дишащи, водоустойчиви, предназначени за продължително ходене - всичко, от което се нуждате по време на преходи с раница на гръб. Изключително подходящи за зимен трекинг и ежедневна употреба в градска среда през зимата.

 • Дамски зимен модел
 • Клас: winter trekking
 • Външна част - естествен велур 2,2 mm
 • Мембрана - Alpitex/Thinsulate ®
 • Подметка - Vibram ®
 • Анатомично ходило
 • Разширена междинна подметка от полиуретан - за мека и удобна походка
 • VCP - (Volume Control Plate) - допълнителна подложка за контрол на обема
 • Мека топла подплата около глезена
 • Цвят - сиво/черно
 • Тегло за чифт - 1040 g
 • Произход - Alpina, Словения

За информация и поръчки:

 • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
 • Пишете на: office@dimibike.com

Отзиви

Още няма отзиви за този продукт

Оцени продукта и добави коментар.


Зимни дамски туристически обувки Alpina Cristalo

Alpitex membrane

Мембрана Alpitex ® е разработена от инженерите на Alpina въз основа на дългогодишен опит и постоянна обратна връзка с потребителите. Висококачествената мембрана Alpitex ® осигурява допълнителна защита от сняг, вода и студ. Това води до висока степен на комфорт, дори в екстремни климатични условия. Мембрана Alpitex ® е водоустойчива и дава възможност за добра вентилация и комфорт на ходилата.


Е-БЮЛЕТИН: