Добави отзив за:

Шнорхел BECO Dry Top

Рейтинг:

Оцени продукта

С публикуването на отзива се съгласяваш с Условията за ползване

Шнорхел BECO Dry Top Schnorchel Dry Top BECO

Шнорхел BECO Dry Top

Марка: BECO

Код: 99014

Проверка на пратка

Шнорхел BECO Dry Top (99014)

дизайнът на "Dry ТОР" намалява риска от вдишване на вода по време на гмуркане с шнорхел. Отлично качество и висока стойност на продуктите от гамата BECO.

  • Материал на тръбата- Polyvinyl (поливинил)
  • Материал на мундщука- Silicone (силикон)
  • Подходящ за човек с ръст над 150 см
  • Сертификат- EN1972
  • Сертификати- TÜV и GS
  • Цветове: Син, сив
  • Марка- BECO, Германия

Указания за употреба

Шнорхелът служи за поемане на въздух на повърхността на водата с потопено във водата лице. Преди употреба закрепете шнорхела с държача към каишката на маската. Поставете мундщука в устата си и нагласете шнорхела в подходящо положение. Проникналата вода може да изтласкате от шнорхела със силно издишване. Внимавайте при вдишване да не попадне вода в дихателните ви пътища !

Указания за поддръжка

След употреба изплакнете шнорхела с чиста вода и го оставете да изсъхне. Не позволявайте контакт с масла, разтворители, препарати или алкохол. Пазете шнорхела от източници на топлина и не го излагайте на пряка слънчева светлина. Съхранявайте го само в сухо състояние.

Предупредителни указания

Никога не се гмуркайте с повреден шнорхел! В никакъв случай не бива да удължавате или променяте шнорхела! Преди всяка употреба проверявайте дали той е в технически изправно състояние! Не използвайте продукта, ако не сте получили компетентен инструктаж за начина на гмуркане! Подходящ за човек с ръст над 150 см - при използване на шнорхела извън тези данни не се гарантира достатъчно снабдяване с въздух. Оранжевата предупредителна лента или оранжевата защита срещу пръскане не трябва да се отстраняват!

***  GS (Geprüfte Sicherheit - сертифицирана безопасност)- този знак означава, че продуктът е бил тестван за безопасност. GS маркировката удостоверява, че продукта отговаря на изискванията от Закона за безопасност на продуктите. TÜV означава, че даден продукт е бил прегледан от неутрални експерти и не съществуват опасения за безопасността.

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
  • Пишете на: office@dimibike.com

Отзиви

Още няма отзиви за този продукт

Оцени продукта и добави коментар.


Шнорхел BECO Dry Top


Е-БЮЛЕТИН: