Добави отзив за:

Къмпинг газов котлон VANGO IR Grill

Рейтинг:

Оцени продукта

С публикуването на отзива се съгласяваш с Условията за ползване

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лева.

Къмпинг газов котлон VANGO IR Grill Къмпинг газов котлон VANGO IR Grill Къмпинг газов котлон VANGO IR Grill Къмпинг газов котлон VANGO IR Grill Къмпинг газов котлон VANGO IR Grill Къмпинг газов котлон VANGO IR Grill

Къмпинг газов котлон VANGO IR Grill

Марка: Vango

Проверка на пратка

Къмпинг газов котлон VANGO IR Grill

 

Комбиниран къмпинг котлон с много екстри и нисък разход на гориво. Удобен, компактен, надежден, сгъваем и лесно преносим.

 

  • Дръжка за носене
  • 4 крачета за стабилно закрепване
  • Мощност газови котлони: 1.9 KW
  • Мощност инфрачервен грил: 0.6 KW
  • Размери: 59.5 x 14.5 x 34.5 cm
  • Тегло: 5.2 kg
  • Производител - VANGO, Шотландия

Много добре разработена комбинация от два газови котлона и един инфрачервен грил събрани в едно компактно тяло. С него може да приготвите няколко ястия на веднъж.
Горелките са изработени от неръждаема стомана и са лесни за почистване.
Инфрачервеният грил е с мощност 0.6 KW, което спестява до 10% от разхода на газ, като в същото време генерира висока топлинна мощност. Освен това намалява до 90% от отделящите се вредни емисии.
И трите уреда са с авто-пиезо запалване, вградено в контролните им бутони. Всяка горелка има свой собствен контролен клапан, чрез който може да регулирате индивидуално различни нива за подаване на топлина, съответно за приготвяне на различни видове храна.
Висококачествената решетка вградена над горелките е подходяща както за малки, така и за големи съдове, тенджери и тигани.
Котлона е снабден също и с подвижна тавичка, намираща се под грила, която събира всички излишни мазнини. VANGO IR grill е изключително компактен в сгънат вид. Така се оформя малък, преносим котлон с дръжка за носене. Ключалките на капака го държат здраво затворен, когато не се използва или е складиран, така че нищо не може да се изгуби или повреди. В долната му част са вградени четири крачета против хлъзгане за да е стабилен върху всякаква повърхност.

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
  • Пишете на: office@dimibike.com

Отзиви

Още няма отзиви за този продукт

Оцени продукта и добави коментар.


Сгъваем къмпинг газов котлон VANGO IR Grill


Е-БЮЛЕТИН: