Термо чорапи мерино Чорапи ТАШЕВ Alpine Trekking Термо чорапи мерино Чорапи ТАШЕВ Alpine Trekking

Термо чорапи мерино ТАШЕВ Alpine Trekking

Марка: Tashev

Проверка на пратка

Термо чорапи мерино Чорапи ТАШЕВ Alpine Trekking

 

Термо чорапите Alpine Trekking са изработени с Thermocool® и мериносова вълна. Може да се каже, че това е една перфектна комбинация от най-добрите влакна. По този начин краката ви ще бъдат затоплени в студeно време без да се запарват, ако стане по-топло.

 

Чорапите са дишащи, антибактериални, бързосъхнещи. Те са най-доброто решение за вашите крака, когато практикувате дълго време навън любимите си дейности или когато работите на открито.

 

Термо чорапите Алпайн Трекинг не запарват и не задържат влагата от изпотяването. Те имат свойството да съхнат бързо и са антибактериални като по този начин не задържат миризми и могат да бъдат обути втори ден, ако прането е невъзможно, без да ви причинят дискомфорт от влага или миризма.

 

Термо чорапите са произведени със зонирана конструкция така, че да бъдат подсилени и уплътнени най-натоварените зони, в същото време да обхванат добре крака от всички страни и да осигури термален комфорт.

 

 • Състав: 57% THERMOCOOL® 24% MERINO WOOL 15% NYLON 4% LYCRA®
 • Анатомично оформени
 • Плосък шев на пръстите
 • Подсилени и подплатени натоварени зони - пръсти, предна част на ходила и пети
 • Дишащи вентилационни панели на горната извивка
 • Анатомично оформена Y пета
 • Еластични зони за подкрепа и пристягане в зоните на свода и ахилеса
 • Комфортен неприплъзващ маншет
 • Цвят: кафяво-черно
 • Приложение: пролет-есен
 • Производител: Ташев, България

 

Термо чорапи Ташев

За информация и поръчки:

 • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
 • Пишете на: office@dimibike.com

Термо чорапи с мерино Ташев Alpine Trekking

THERMOCOOL®

Развитието на технологиите в последните години позволява да бъдат създадени чорапи за туризъм, лов и алпинизъм, които да поддържат краката в тяхната комфортна зона независимо от промените в атмосферните условия.

Технологията THERMOCOOL® перфектно балансира температурата на краката и ги поддържа в тяхната комфортна зона: затоплени в студено време и добре вентилирани в топло време. Това са специални хибридни влакна, чието създаване е базирано на многогодишния опит и познание в развитието на човешката терморегулация.

Уникална композиция от Thermolite® и Coolmax® - благодарение на тяхната конструкция, предлагат отлична двойна функционалност, в зависимост от атмосферните условия и степента на физическа активност: Кухите Thermolite® влакна – леки и задържащи голямо количество въздух, в едно с Шестканалните уникални Coolmax® влакна, създадени за спорт в горещи условия, транспортиращи влагата по най-бързия възможен начин.

 

Мерино вълна

Мериносовата вълна е най-фината вълна - мека, не е остра и не боде, за разлика от обикновената вълна. Благодарение на нейните уникални естествени изолационни и дишащи свойства, се използва за изработката на най-високия клас туристическа и алпийска екипировка.

Копринено мека, но и гъвкава и здрава, тя осигурява висок комфорт. Добива се от австралийски и новозеландски мериносови овце.

Вълнените влакна са силно хидрофилни, имат висок капацитет на абсорбиране и антиалергични свойства. Вълната не се топи или изгаря и осигурява висока UV защита.

Производството на вълна от мерино е екологосъобразно, идва от възобновяеми източници и е биоразградимо. Продуктите от мериносова вълна съдържат количество ланолин - вълна (около 0,1%), което покрива всяка нишка на вълната. Той го предпазва от замърсяване с бактерии и други микроорганизми, като по този начин допринася значително за неговото възстановяване, често наричан самопочистващ ефект на вълната.

Висок клас влакна, идеални за скиори, сноубордисти, планинари, алпинисти и всички запалени по зимните спортове, както и за работа на открито през зимата.


Е-БЮЛЕТИН: