Добави отзив за:

Ловни обувки ALPINA Havac H

Рейтинг:

Оцени продукта

С публикуването на отзива се съгласяваш с Условията за ползване

Ловни обувки Alpina

Ловни обувки ALPINA Havac H

Марка: Alpina

Проверка на пратка

Ловни обувки ALPINA Havac

предназначени за всички, които искат маскимално сигурни обувки за преминаване през най-трудните терени и използване при всякакви условия. Изработени от висококачествени материали, идеални за леки и среднотежки преходи. Изключително подходящи за ловци, тъй като са водонепромокаеми и дишащи.

Материалът на обувките - естествен импрегниран набук 2,0 mm и дишащата водоустойчива мембрана Alpitex са отлична комбинация между дишане и изолация. Те гарантират пълен комфорт на ходилата, независимо от условията.
Подметка Vibram е разработена с цел максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Формата, големината и разположението на грайферите гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

VCP- Volume Control Plate - подложка за контрол на обема. Намира се под стелката и дава възможност за точна адаптация на обема на обувката за левия и десния крак. Ако подложката се отстрани, обувката ще има по-голям обем.

Разширена  полиуретанова междинна подметка за комфортно меко ходене. Изключително подходящи за лов - ходилата се чувстват комфортно и стабилно при лоши условия в планината, гората или полето.

 • Клас - Hunting
 • Външен материал - Набук 2
 • VCP (Volume Control Plate) - подложка за контрол на обема
 • Естествена кожа в областта на глезена и езика
 • Допълнителен протектор отпред и на петата - ефективна защита от удари и скали
 • Пристягане - метални капси и и куки
 • Мембрана - Alpitex
 • Подметка Vibram ®
 • Тегло - 1,4 kg

Мнение на Злати Златев, тествал обувките върху различни терени и при различни метеорологични условия:
По отношение на реалните тестове, обувката е наистина доста „корава“ и плътно прилепва по крака. Доста е твърда, за мен направо изненадващо твърда, но това определено е плюс по скалистите терени на високите ни планини. Крака е обхванат здраво и стегнато и се чуства стабилно като в зимна обувка от висок клас. На сняг и в неравен терен обувката не се хлъзга, държи стабилно и на сняг, и на мокра трева, и на камъни.

За информация и поръчки:

 • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
 • Пишете на: office@dimibike.com

Отзиви

Още няма отзиви за този продукт

Оцени продукта и добави коментар.


Ловни обувки ALPINA Havac


Е-БЮЛЕТИН: