Добави отзив за:

Обувки за лов ALPINA Trapper RJ

Рейтинг:

Оцени продукта

С публикуването на отзива се съгласяваш с Условията за ползване

Обувки за лов Обувки за лов Trapper Обувки за лов Trapper RJ Обувки за лов Trapper RJ Обувки за лов Trapper RJ Обувки за лов Trapper RJ

Обувки за лов ALPINA Trapper RJ

Марка: Alpina

Проверка на пратка

 

Обувки за лов ALPINA Trapper RJ

високотехнологични ловни обувки, предназначени за продължително ходене в планината, полето и при изключително влажни или хлъзгави условия. Препоръчват се и за зимни преходи. Подметка Alpina Allround ® ( произведена във фабриката,в която се произвежда Vibram, със същите качества) е разработена с цел максимална сигурност, функционалност, комфорт и стабилност. Формата, големината и разположението на грайферите гарантират отлично сцепление върху неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат. В резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Мембрана Sympatex ®, която е дишаща и водоустойчива, осигурява нормален температурен комфорт на ходилата. Допълнителен преден протектор защитава от удари, скали и храсти.

Flex zone- нейната функция е да намали тежестта в задната част на глезена, която носи по-голямата част от товара по време на дългите походи по стръмни наклони. Flex zone облекчава напрежението върху глезена, което позволява по-лесно и по-спокойно ходене нагоре.

"Много практични при газене на трева, особено мокра. Високата им конструкция и качествения материал в комбинация с мембраната SympaTex просто не позволяват никакво проникване. Важно, дори напълно мокри отвън, са наистина сухи отвътре.
Чорапите остават напълно сухи и при няколкочасово газене из влажни треви и ниски храсти."
  • Клас - Hunting
  • За външен материал е използван телешки бокс 2.0 mm
  • Мембрана Sympatex ® - дишаща и водоустойчива
  • Преден протектор- защита от удари, храсти и скали
  • Подметка Alpina Allround ®- добро сцепление с характеристиките на Vibram ®
  • Flex zone- облекчава напрежението върху глезена
  • Пристягане- метални кабзи и куки
  • Тегло - 1800 g

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
  • Пишете на: office@dimibike.com

Отзиви

Още няма отзиви за този продукт

Оцени продукта и добави коментар.


Ловни обувки Alpina Trapper RJ


Е-БЮЛЕТИН: