Добави отзив за:

Зимни туристически обувки SNOW TRACK

Рейтинг:

Оцени продукта

С публикуването на отзива се съгласяваш с Условията за ползване

Зимни туристически обувки Alpina Зимни туристически обувки Alpina Зимни туристически обувки Зимни туристически обувки

Зимни туристически обувки SNOW TRACK

Марка: Alpina

Проверка на пратка

Зимни туристически обувки ALPINA SNOW TRACK

 

Здрави, стабилни при хлъзгав и труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене. С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, обувки SNOW TRACK са изключително подходящи за трекинг, хайкинг, лов и риболов. В тази обувка кракът се чувства стабилно и комфортно както при лоши условия в планината, така и в града.

Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.

 • Тегло: 1200 g
 • Клас: Hiking, Hunting
 • Подметка: Vibram®
 • Мембрана: Alpitex®
 • Външен материал: Естествен импрегниран велур 2 mm
 • Допълнителен протектор в предната част и на петата осигурява защита от удари и скали
 • Подплата от естествена кожа на глезена и на езика
 • Изолация Thinsulate - поддържа два пъти по-голяма топлина в сравнение със стандартните мембрани
 • VCP (Volume Control Plate) - подложка за контрол на обема
 • Разширена полиуретанова междинна подметка за меко и удобно ходене

Планинският туризъм е изключително преживяване, затова ALPINA разработва функционални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт.

Моделът SNOW TRACK е предназначен за всички, които искат маскимално сигурни обувки за преминаване през най-трудните терени и използване при всякакви условия. Изработени от висококачествени материали, обувки SNOW TRACK са идеални за леки и среднотежки преходи. Изключително подходящи и за ловци, тъй като са водонепромокаеми и дишащи. Могат да се ползват както в полето,така и в планината и в райони с висока влажност.

Материалът на обувките - естествен импрегниран велур 2,0 мм в съчетание с водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са много добра комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на ходилата, независимо от условията.

Подметка Vibram е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Изолация Thinsulate - поддържа два пъти по-голяма топлина за краката ви в сравнение със стандартните мембрани. Обувките с Thinsulate ® се препоръчва да се използват от студените есенни дни до суровите сибирски зими. Изолация Thinsulate ® е дишаща и влагоустойчива.

VCP - Volume Control Plate
Подложка за контрол на обема, разположена под стелката, дава възможност за точна адаптация на обема на обувката за левия и десния крак. Ако подложката се отстрани, обувката придобива по-голям обем и може да се използва с по-плътен чорап, в случай на нужда.

За информация и поръчки:

 • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
 • Пишете на: office@dimibike.com

Отзиви

Още няма отзиви за този продукт

Оцени продукта и добави коментар.


Зимни туристически обувки ALPINA SNOW TRACK


Е-БЮЛЕТИН: