Добави отзив за:

Термо чорапи мерино Snow Spider

Рейтинг:

Оцени продукта

С публикуването на отзива се съгласяваш с Условията за ползване

Промоция до края на януари: 5% отстъпка на велосипеди IDEAL.

Термо чорапи мерино Чорапи ТАШЕВ Snow Spider Термо чорапи мерино Чорапи ТАШЕВ Snow Spider

Термо чорапи мерино Snow Spider

Марка: Tashev

Проверка на пратка

Термо чорапи мерино ТАШЕВ Snow Spider

 

Термо чорапите Snow Spider са изработени с Thermocool® и мериносова вълна. Може да се каже, че това е една перфектна комбинация от най-добрите влакна. По този начин краката ви ще бъдат затоплени в студeно време без да се запарват, ако стане по-топло.

 

Чорапите са дишащи, антибактериални, бързосъхнещи. Те са най-доброто решение за вашите крака, когато практикувате дълго време навън любимите си дейности или когато работите на открито.

 

Сноу Спайдър Мерино зимни термо чорапи от мериносова вълна.

 

Те не запарват, не задържат влагата от изпотяването, съхнат бързо и са антибактериални, не задържат миризми и могат да бъдат обути втори ден, ако прането е невъзможно, без да ви причинят дискомфорт от влага или миризма.

 

Произведени са със зонирана конструкция така, че да бъдат подсилени и уплътнени най-натоварените зони, в същото време да обхванат добре крака от всички страни и да осигури термален комфорт.

 

 

 • Състав: 46% MERINO WOOL 35% THERMOCOOL® 16% NYLON 3% LYCRA®
 • Анатомично оформени
 • Плосък шев на пръстите
 • Подсилени и подплатени натоварени зони - пръсти, предна част на ходила и пети
 • Дишащи вентилационни панели на горната извивка
 • Анатомично оформена Y пета
 • Еластични зони за подкрепа и пристягане в зоните на свода и ахилеса
 • Комфортен неприплъзващ маншет
 • Цвят: антрацит- зелено неон
 • Приложение: зима
 • Производител: Ташев, България

 

Термо чорапи Ташев

За информация и поръчки:

 • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
 • Пишете на: office@dimibike.com

Отзиви

Още няма отзиви за този продукт

Оцени продукта и добави коментар.


Термочорапи за туризъм и алпинизъм с мерино ТАШЕВ Snow Spider

THERMOCOOL®

Развитието на технологиите в последните години позволява да бъдат създадени чорапи за туризъм, лов и алпинизъм, които да поддържат краката в тяхната комфортна зона независимо от промените в атмосферните условия.

Технологията THERMOCOOL® перфектно балансира температурата на краката и ги поддържа в тяхната комфортна зона: затоплени в студено време и добре вентилирани в топло време. Това са специални хибридни влакна, чието създаване е базирано на многогодишния опит и познание в развитието на човешката терморегулация.

Уникална композиция от Thermolite® и Coolmax® - благодарение на тяхната конструкция, предлагат отлична двойна функционалност, в зависимост от атмосферните условия и степента на физическа активност: Кухите Thermolite® влакна – леки и задържащи голямо количество въздух, в едно с Шестканалните уникални Coolmax® влакна, създадени за спорт в горещи условия, транспортиращи влагата по най-бързия възможен начин.

 

Мерино вълна

Мериносовата вълна е най-фината вълна - мека, не е остра и не боде, за разлика от обикновената вълна. Благодарение на нейните уникални естествени изолационни и дишащи свойства, се използва за изработката на най-високия клас туристическа и алпийска екипировка.

Копринено мека, но и гъвкава и здрава, тя осигурява висок комфорт. Добива се от австралийски и новозеландски мериносови овце.

Вълнените влакна са силно хидрофилни, имат висок капацитет на абсорбиране и антиалергични свойства. Вълната не се топи или изгаря и осигурява висока UV защита.

Производството на вълна от мерино е екологосъобразно, идва от възобновяеми източници и е биоразградимо. Продуктите от мериносова вълна съдържат количество ланолин - вълна (около 0,1%), което покрива всяка нишка на вълната. Той го предпазва от замърсяване с бактерии и други микроорганизми, като по този начин допринася значително за неговото възстановяване, често наричан самопочистващ ефект на вълната.

Висок клас влакна, идеални за скиори, сноубордисти, планинари, алпинисти и всички запалени по зимните спортове, както и за работа на открито през зимата.


Е-БЮЛЕТИН: