Протектори за колело

Вело протектори

Уникални протектори за тяло Dragomir, лабораторно тествани. Осигуряват ограничена защита при удар и нараняване при инцидент. Подходящи за каране на велосипед, мотоциклет или АТВ. Олекотената им конструкция осигурява отлична подвижност. Тази лична предпазна екипировка е произведена в съответствие с най-новите технологични разработки. Протектори за тяло Драгомир с най-високата сертифицирана степен на защита - протекторът поема над 82% от удара.

В Онлайн магазин Дими Байк ще намерите също протектори за колене Dragomir, предпазващи коленете и долната част на краката от нараняване. Стабилността и комфорта се осигуряват от еластичен чорап в горната част на протектора. Подходящи за моторни спортове, по-агресивно колоездене и каране на ролери.

Протектори за лакти Dragomir от вентилирана ластична материя и здрави полиамидни отливки. Детски протектори WORKER за колена, лакти и длани с регулируеми велкро ленти. Комфортна и мека вътрешна част и здрава PVC черупка отвън. Така вашето дете ще се чувства сигурно, докато се забавлява с ролерите или ако прави първите си стъпки в колоезденето.


Е-БЮЛЕТИН: