Връщане на стоки и Рекламации

Връщане и Рекламация

В Онлайн Магазин Дими Байк всеки клиент закупил даден продукт има право до 90 дни след закупуването му да го върне обратно, без да посочва причина за това.

При връщане, замяна или рекламация на продукт клиента трябва да попълни формуляр за връщане на продукт(и) и да го изпрати на електронен адрес office@dimibike.com

1. Върнатия продукт(и) не трябва да е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента) и имате право да го върнете в срок, не по-дълъг от 90 дни, считано от датата на получаването му.

2.Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането/връщането на продукта(ите) до адрес гр.Русе, ул. Асен Златаров 9, магазин "Дими Байк".

3. Клиент има право да върне продукт, да замени продукт или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази разписка за прием на паричен превод, издадена от ЕКОНТ. Той задължително трябва да се приложи към върнатия продукт (и).


  • 4. При рекламация клиентът връща продукта за негова сметка без наложен платеж и задължително с опция "Преглед". Ако установим, че проблема с продукта не е предизвикан от клиента, транспортните разходи ще му бъдат възстановени.

 

Обратно към Е-Магазина Обратно към Е-Магазина


Е-БЮЛЕТИН: