Добави отзив за:

Електронна гривна SIGMA SPORT Activo

Рейтинг:

Оцени продукта

С публикуването на отзива се съгласяваш с Условията за ползване

Новият сайт за детски стоки DimiLand.com те очаква. Вземи 8% отстъпка с промокод DIMILAND до 30.05.2022.

Трансмитер SIGMA SPORT Activo

Електронна гривна SIGMA SPORT Activo

Марка: Sigma Sport

Проверка на пратка

Електронна мултифункционална гривна SIGMA SPORT Activo

осигурява точна информация за броя на изминатите стъпки, изминато разстояние и колко калории сте изгорили. Трансмитера показва състоянието ви на активност през деня и с технология Bluetooth Smart предава всички статистически данни на смартфон чрез свободното приложение SIGMA ACTIV. Събраните от гривната данни могат да бъдат разгледани по-подробно чрез приложението SIGMA ACTIV. То показва интензивността на дейностите за деня (ниско, средно, високо ниво) и колко време те са били извършвани. В допълнение, приложението SIGMA ACTIV показва броя на изгорените калории и изминатото разстояние. Статистическите данни могат да бъдат преглеждани за ден, седмица, месец или година.

  • Елегантен дизайн
  • Ясно четлив дисплей
  • Комфортна - удобна и мека силиконова вътрешна част
  • Тегло - 18 g
  • Марка - SIGMA SPORT
  • Допълнителна информация - под видеото

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0899 113 888 или 0884 17 87 87
  • Пишете на: office@dimibike.com

Отзиви

Още няма отзиви за този продукт

Оцени продукта и добави коментар.


Електронна мултифункционална гривна SIGMA SPORT Activo

Мултифункционални гривни

крачкомери с функции анализ на съня, часовник и будилник, са предназначени да направят упражненията част от ежедневния живот и да насърчават хората да бъдат по-активни. В комбинация с приложението SIGMA ACTIV те са ефективен инструмент за координиране, планиране и анализ на ежедневните упражнения.

Останете мотивирани с междинни цели
Всеки иска да спечели златен трофей. Но при спорта както знаем среброто и бронза също са голямо постижение.
На предварително зададена ежедневна цел от 10,000 стъпки се присъжда статус "златен". Въпреки това, можете също да постигнете бронз при достигане на 5000 стъпки или сребро при достигане на 7500 стъпки, за да може мотивацията да продължи да функционира.
Дневните и междинни цели могат да се индивидуализират чрез ACTIVE приложението.

Просто сдвояване

Връзката между ACTIVO и SIGMA ACTIV трябва само веднъж да се инизиализира за едновременно отваряне и активиране на процеса на сдвояване в приложеието и тракер менюто, т.е. на гривната.

Изключително персонализиране

Цялата ваша важна информация се съхранява в "Профил" в менюто за настройки на приложението. В допълнение към пол, тегло, височина, както и данни за възраст, използвани за изчисляване броя на изгорените калории, може също да въведете собствената дължина на стъпалото. Може да изберете коя от опциите "стъпки", "калории", "разстояние", "активност" и "часовник" да се показва на тракера (гривната). Автоматично може да бъде програмирано времето за сън или да бъде ръчно активиран "спящ режим".

Анализ на съня

Ако е активиран "спящ режим", тракерът става по-чувствителен към движения


Е-БЮЛЕТИН: